Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Becali şi radiografia sa asupra fotbalului intern: ”E mai bun fotbalul românesc fără noi? Dacă nu era Gigi Becali...”

Victor Becali şi radiografia sa asupra fotbalului intern: ”E mai bun fotbalul românesc fără noi? Dacă nu era Gigi Becali...”

Fotbal intern

Comentarii

Invitat la GSP Live, fostul impresar Victor Becali a făcut printre altele şi o scurtă analiză a actualităţii din fotbalul românesc.

După ce a vorbit despre momentul în care a primit condamnarea în ”Dosarul Transferurilor” şi a explicat cât de mare a fost şocul în prima zi de închisoare făcută la Poarta Albă, Victor Becali a tras un semnal de alarmă asupra situaţiei actuale din fotbalul intern.

Fostul impresar îl consideră pe vărul său, Gigi Becali, actualul patron al FCSB printre puţinii care au păstrat nivelul anilor trecuţi în fotbalul românesc la nivel financiar: ”Copos, Borcea...Ce era atunci? E mai bun fotbalul acum fără noi? Dacă nu era Gigi Becali...”

”Păi Pădureanu ţinea o echipă într-un colţ de ţară...Unde e Bistriţa acum? Unde e Rapid fără Copos? Unde e Dinamo fără Borcea? Hai să vedem ce salarii se dădeau atunci, pe vremea aia şi ce salarii se dau acum. Nu zic că oamenii de acum nu fac eforturi, dar repet, e mai bun fotbalul românesc fără noi?” a declarat Becali la GSP Live.

Afla mai multe despre: victor becaligigi becalicristi borceafcsbfotbal intern 

viewscnt
Articole similare