Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Becali, ultimele detalii despre transferul lui Florin Tănase: ”Gigi nu îşi doreşte să plece, dar nu are ce face” | EXCLUSIV

Victor Becali, ultimele detalii despre transferul lui Florin Tănase: ”Gigi nu îşi doreşte să plece, dar nu are ce face” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Florin Tănase este aproape de a o părăsi pe FCSB, graţie clauzei de reziliere de doar trei milioane de euro din contractul său.

Florin Tănase se află la FCSB de mai bine de cinci ani şi doreşte să plece la o echipă unde poate câştiga mult mai mulţi bani decât în ţară.

Cel mai probabil, căpitanul formaţiei pregătite de Toni Petrea va ajunge în ţările arabe, având mai multe oferte din zona Golfului.

În vară, atunci când mai avea doar un an de contract, Tănase putea alege să nu semneze o prelungire, oferindu-şi opţiunea de a pleca liber de contract în vara lui 2022.

În schimb, din respect faţă de ce i-au oferit Gigi Becali şi FCSB, Tănase a ajuns la o înţelegere cu finanţatorul echipei, care să avantajeze ambele părţi.

Becali i-a propus un nou contract căpitanului FCSB-ului, care îi mărea salariul şi îi scădea clauza de reziliere de la cinci milioane de euro la trei.

În acest fel, şi formaţia roş-albastră avea să încaseze o sumă importantă pentru decarul său, iar şi Tănase putea fi sigur că avea să obţină un transfer, având în vedere forma senzaţională arătată în 2021.

Victor Becali, ultimele detalii despre transferul lui Florin Tănase

Victor Becali a dezvăluit că vărul său ar dori să ţină de Tănase, dar că este ”legat la mâini” din pricina clauzei din contract.

În plus, impresarul a afirmat că este sigur că o ofertă pe placul lui Tănase are să apară curând.

Gigi cerea la un moment dat cinci milioane, i-a mărit salariul şi a redus clauza de reziliere, un gest foarte frumos din partea lui.

Gigi nu îşi doreşte să plece Tănase, Gigi are nevoie de el, dar dacă asta e clauza nu are ce face. Tănase a fost de multe ori in situaţia asta şi nu s-a legat.

<<Dacă plec, bine, dacă nu, data viitoare>>, nu este un băiat disperat să plece. Sigur că şi-ar dori, oricine îşi doreşte.

Sunt convins că într-o zi o să vină şi un contract bun pentru el”, a declarat Victor Becali, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: florin tănase 

viewscnt
Articole similare