Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Becali vrea să o ajute pe Dinamo. Fostul impresar, dispus să se înscrie în programul DDB

Victor Becali vrea să o ajute pe Dinamo. Fostul impresar, dispus să se înscrie în programul DDB

Fotbal intern

Comentarii

Victor Becali este pregătit să ajute Dinamo şi se va înscrie în programul DDB.

Victor Becali vrea să o ajute pe Dinamo

Cei din programul DDB atrag în continuare oameni importanţi din fotbalul românesc, care să ajute clubul din Ştefan cel Mare. Victor Becali a fost întrebat de unul dintre liderii grupului DDB, Robert Thomas, dacă vrea să facă parte din programul care ajută echipa.

Pentru cei de la Metropola TV, Victor Becali a discutat într-un interviu cu Robert Thomas despre Dinamo şi despre programul DDB. Fostul impresar a fost ademenit în procesul de salvare al clubului din Ştefan cel Mare: "De ce nu vă înscrieţi şi dumneavoastră?".

Becali a răspuns imediat la această întrebare şi şi-a arătat disponibilitatea de a se alătura celor din programul DDB: "Hai că o să discutăm. De ce nu m-aţi contactat până acum?"

În prezent "Doar Dinamo Bucureşti" are în acest moment 14.188 de membri, care sunt la dispoziţia clubului.

Cei de la GSP.ro l-au întrebat pe Victor Beclai dacă acesta crede că Badea şi Borcea vor reveni la Dinamo pentru a salva clubul, iar fostul impresar a răspuns: "Eu ştiu că nici Badea nu se întoarce la Dinamo. Îi ajută pe suporteri, dar nu poate să se întoarcă. A condus clubul ăsta foarte mult timp, are experienţă, are şi posibilităţi, cu nişte sponsorizări. Poate ajuta, stăpâneşte foarte bine domeniul ăsta, aşa că le dă o mână de ajutor suporterilor. Dar nu cred că Badea se va întoarce ca investitor la Dinamo. De Borcea îţi spun sigur că nu"

Dinamo Bucureşti este pe locul 11 în campionat şi are 26 de puncte după 23 de etape în Liga I.

Afla mai multe despre: victor becali dinamo ddb 

viewscnt
Articole similare