Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Font candidează la preşedinţia Barcelonei. Ce antrenor URIAŞ vrea să aducă pe banca tehnică!

Victor Font candidează la preşedinţia Barcelonei. Ce antrenor URIAŞ vrea să aducă pe banca tehnică!galerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Victor Font va candida la preşedinţia clubului FC Barcelona şi vrea să-l aducă pe Guardiola, înapoi, pe Camp Nou.

Victor Font este unul dintre numele care vrea să conducă FC Barcelona. Un cunoscut suporter al grupării blaugrana, Font este sigur pe filosofia sa. Unul dintre numele care pot reveni alături de el la Barca este cel al lui Xavi Hernandez: "Suntem prieteni de mulţi ani. Este unic! Fie că va fi antrenor sau nu, Xavi este o piesă fundamentală pentru proiectul meu" a mărturisit Font.

Barcelona poate avea un nou preşedinte şi un nou antrenor. Se pregăteşte revenirea lui Guardiola?

În proiectul său, numele lui Josep Guardiola este însă extrem de important: "Este posibil ca Pep să revină. La fel ca Xavi, el este un om de-al casei. Guardiola poate fi oricând preşedinte la acest club. Sau vicepreşedinte dacă doreşte" a subliniat Font, care a explicat clar că actualul antrenor Quique Setien nu face parte din planurile sale: "Proiectul nostru este pe termen lung. Setien este un nume pe termen scurt pentru Barcelona" a mai adăugat el.

Candidatul la preşedinţia Barcelonei nu s-a ferit să vorbească despre transferuri: "Messi mai are mult de jucat, dar nimeni nu îl poate înlocui. Avem jucători buni care vin din spate, aşa cum sunt Puig sau de Jong. Neymar? Pentru mine este în primii 5 din lume, dar eu nu l-aş aduce înapoi. Ca iubitor al fotbalului, da, îmi place Mbappe" a mai spus Victor Font.

El nu a ezitat să lanseze un mesaj clar antimadridista: "Eu sunt fericit când Real Madrid este eliminată din Liga Campionilor. Cele trei UCL câştigate la rând au fost o dramă pentru mine" a mai spus Victor Font.

Omul de afaceri Victor Font este CEO şi membru în Consiliul de Administraţie al grupului Delta Partners. El este licenţiat în ştiinţă şi are un master la ESADE la Barcelona, precum şi un certificat de program în management internaţional de la Universitatea Georgetown, Washington DC. Font este vorbitor de catalană, spaniolă, engleză şi portugheză şi are un nivel bun, conversaţional, în franceză.

Afla mai multe despre: victor fontbarcelona 

viewscnt
Articole similare