Experiențe împreună.
You are here:

Victor Piţurcă a anunţat încă un transfer la Craiova: ”Cluburile s-au înţeles”. Cine vine în Bănie

Victor Piţurcă a anunţat încă un transfer la Craiova: ”Cluburile s-au înţeles”. Cine vine în Bănie

Liga 1

Comentarii

Victor Piţurcă a precizat că atacantul Goran Zakaric, fost la Partizan Belgrad, este foarte aproape de a semna un contract cu Universitatea Craiova.

"Am adus patru jucători, pe aceştia i-am dorit, vom mai vedea în perioada care urmează (n.r. - dacă vor mai fi aduşi alţii), depinde foarte mult de băieţi, de cum se vor prezenta, cum vor aborda jocurile. Eu mi-aş dori să rămân cu acest lot de jucători, să avem reuşite, să avem rezultate, fiindcă absolut toţi băieţii îmi plac. Mai sunt anumite probleme (n.r. - cu transferul lui Goran Zakaric), dar, în general, cluburile s-au înţeles, jucătorul s-a înţeles cu clubul lui, eu zic că în proporţie de 90 la sută se va rezolva acest lucru", a declarat Victor Piţurcă.

Victor Piţurcă va debuta ca antrenor al CS Universitatea Craiova duminică, de la ora 21.00, pe teren propriu, cu FCSB, în etapa a IX-a a Ligii 1, în direct la Telekom Sport 1.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe