Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Piţurcă a explicat de ce l-a scos pe tânărul Luis Niţu după doar 19 minute: "Asta a fost situaţia..."

Victor Piţurcă a explicat de ce l-a scos pe tânărul Luis Niţu după doar 19 minute: "Asta a fost situaţia..."

Fotbal

Comentarii

Obligat de regulament, Victor Piţurcă a trimis în teren la partida cu FCSB un puşti de numai 18 ani, pe nume Luis Niţu. Juniorul a fost titular, însă tehnicianul a considerat de cuviinţă să-l scoată după doar 19 minute.

În fotbalul românesc, lucrurile se mişcă precum în toate celelalte activităţi sociale, interumane, în care noi, românii, suntem angrenaţi: dacă nu putem sau nu vrem să respectăm o regulă, găsim o modalitate de a o fenta. Aşa a făcut şi Victor Piţurcă, duminică seară, care ce l-a scos pe tânărul Luis Niţu după numai 19 minute, înlocuindu-l cu Cristi Bărbuţ. Fostul antrenor al echipei naţionale a explicat de ce a luat această decizie, chiar dacă jocul lui Niţu nu era unul care să pună în pericol soarta partidei.

"L-am scos repede fiindcă puştiul a fost puţin emotiv şi începuse să se sufoce deja. De asemenea, credeam foarte mult în Bărbuţ, care era într-o formă bună. În ultimul meci a jucat foarte bine la Voluntari. A fost şi la antrenamente bun. Asta a fost situaţia", a spus Victor Piţurcă, după partida cu FCSB.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare