Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Piţurcă a pus ochii pe un fotbalist crescut în Franţa. FCSB l-a avut în propria curte, însă a renunţat la el extrem de uşor

Victor Piţurcă a pus ochii pe un fotbalist crescut în Franţa. FCSB l-a avut în propria curte, însă a renunţat la el extrem de uşor

Fotbal

Comentarii

Victori Piţurcă vrea să aducă primul titlu de campion al României în Oltenia, după o pauză de 19 ani. Jocul echipei este unul bun, însă inconstanţa este cea care-i dă bătăi mari de cap fostului selecţioner. Pentru a-şi echilibra lotul, Piţurcă a început să-şi întocmească "lista de cumpărături" pentru pauza de iarnă, acolo unde în capul listei se află un fost jucător de la FCSB.

Victor Piţurcă a fost impresionat de ultimele evoluţii ale jucătorul celor de la Academica Clinceni, George Merloi (20 de ani), internaţional de tineret, şi va încerca să-l aducă la Craiova, în această iarnă, pentru a întări ofensiva. 

Cotat la 50.000 de euro pe Transfermarkt, George Merloi activează în flancul drept al ofensivei ilfovenilor. A marcat un gol în ultima etapă de campionat, împotriva celor de la Dinamo, în remiza 2-2. Chiar dacă este cotat la 50.000 de euro, suma de transfera ar urma să fie una mai mare, pe măsura talentului tânărului jucător.

George Merloi a început fotbalul la FCSB, însă a plecat liber de contract şi a semnat un contract care l-a ajutat enorm să progreseze, cu juniorii celor de la Rennes. Acesta a plecat liber de contract de la Rennes, în această vară, şi a semnat cu Academica Clinceni, pentru a face pasul de la juniori la seniori, şi se pare că trecerea a fost una cu succes.

Afla mai multe despre: fotbalacademica 

viewscnt
Articole similare