Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Piţurcă a revenit în Liga 1! Echipa pe care fostul selecţioner o pregăteşte din umbră. Anunţul OFICIAL

Victor Piţurcă a revenit în Liga 1! Echipa pe care fostul selecţioner o pregăteşte din umbră. Anunţul OFICIAL

Superliga

Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Corneliu Papură, a dezvăluit, miercuri, într-o conferinţă de presă, că primeşte sfaturi preţioase din partea fostului selecţionerul al primei reprezentative, Victor Piţurcă.

În vârstă de 63 de ani, Victor Piţurcă nu a mai antrenat în Liga 1 din 2010, atunci când a pregătit, pentru o scurtă perioadă, echipa lui Adrian Mititelu, FC U Craiova. În vară, fostul selecţioner a negociat cu Universitatea Craiova, însă, în cele din urmă, Mihai Rotaru a mers pe mâna lui Corneliu Papură, instalat în funcţie în finalul sezonul precedent. Totuşi, Piţurcă este aproape de clubul din Bănie.

"Vorbesc cu nea Victor, mă ajută mult şi e un lucru bun. Mai ales un antrenor de talia lui nea Victor poate da sfaturi foarte bune şi mi le dă. Suntem două persoane diferite. Nu am nimic din nimeni. Doar mă sfătuiesc şi încerc să pun în practică ideile lui", a spus Corneliu Papură.

Universitatea Craiova este neînvinsă în acest sezon, în toate competiţiile. Oltenii au trei victorii din tot atâtea posibile în actuala ediţie a Ligii 1 şi ocupă locul al doilea, la egalitate cu liderul FC Viitorul. Echipa antrenată de Corneliu Papură are un parcurs fără înfrângere şi în cupele europene. În primul tur preliminar al Europa League, oltenii au trecut de Sabail, după două victorii cu 3-2, pentru ca în prima manşă a turului secund să remizeze, în deplasare, cu Honved Budapesta, scor 0-0.

Universitatea Craiova va întâlni Honved Budapesta, joi, pe teren propriu, de la ora 19.15, în manşa secundă a turului doi preliminar al Ligii Europa. În tur, scorul a fost 0-0.

  • Trăieşte experienţe LIVE în cele mai tari competiţii din lume! Ca să vezi Telekom Sport 1 şi Telekom Sport 2. Ia-ţi aici pachetul Telekom Sport +
  • LIVE VIDEO | Bayern - Borussia Dortmund, sâmbătă 3 august, 21:30, Telekom Sport 2

 

Afla mai multe despre: piti 

viewscnt
Articole similare