Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Piţurcă ar urma să preia o parte din clubul Steaua. Reacţia fostului selecţioner când a fost întrebat despre această variantă

Victor Piţurcă ar urma să preia o parte din clubul Steaua. Reacţia fostului selecţioner când a fost întrebat despre această variantă

Fotbal intern

Comentarii

Victor Piţurcă ar urma să preia 20% din acţiunile Stelei, când clubul va deveni societate pe acţiuni. Fostul selecţioner a mai fost interesat să se implice la Steaua, înainte să semneze cu Craiova, dar discuţiile nu s-au concretizat.

UPDATE | CSA Steaua a oferit o reacţie în privinţa informaţiei apărute despre posibila implicare a lui Victor Piţurcă: "Precizăm că informaţia este falsă", a transmis CSA Steaua prin intermediul site-ului. 


Victor Piţurcă ar fi ajuns la o înţelegere cu MApN pentru a prelua 20% din Steaua, când clubul va deveni societate pe acţiuno, scrie Fanatik.ro. Din vară, fostul selecţioner ar urma să preia funcţia de manager general la Steaua, nu va fi plătit, dar va cumpăra până la 20% din acţiunile clubului.

Contactat de Fanatik, Piţurcă a negat însă că ar fi ajuns la un astfel de acord: ”Sunt doar zvonuri ceea ce-mi spuneţi. Nu am discutat cu nimeni. Nu se pune problema să vin la Steaua acum”, a comentat fostul selecţioner.

Victor Piţurcă a vrut şi în vară să se implice la Steaua

Discuţiile despre revenirea lui Victor Piţurcă la Steaua nu sunt o noutate. În vară, fostul selecţioner a negociat cu cei din conducerea clubului, lucru recunoscut chiar de el. Printre altele, Victor Piţurcă ar fi dorit să construiască în Ghencea una dintre cele mai puternice academii de fotbal din această parte a Europei. Dezvoltarea clubului ar fi urmat să se facă în jurul noului stadion.

Victor Piţurcă şi oficialii Stelei n-au ajuns însă la un acord atunci şi fostul selecţioner a preluat-o ulterior pe Craiova: ”Le mulţumesc suporterilor pentru încrederea pe care mi-o acordă, însă, din păcate, văd că numai ei şi-au dorit acest lucru. Probabil cei care conduc acum clubul au alte planuri. Am discutat numai cu comandantul clubului, dar văd că aia a fost singura discuţie, urma să mă văd cu anumiţi oameni importanţi care pot să ia decizii şi nu am mai fost invitat, aşa că am înţeles despre ce e vorba”, a spus atunci Victor Piţurcă pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: victor piturca 

viewscnt
Articole similare