Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Piţurcă avertizează: "Craiova va fi dezavantajată!" EXCLUSIV Avertisment pentru Bergodi în lupta pentru titlu

Victor Piţurcă avertizează: "Craiova va fi dezavantajată!" EXCLUSIV Avertisment pentru Bergodi în lupta pentru titlu
Comentarii

La Sport Report de la Telekom Sport, Victor Piţurcă a vorbit despre şansele Universităţii Craiova la titlul de campioană.

Craiova l-a instalat pe Cristiano Bergodi în locul lui Corneliu Papură, dar fostul tehnician al oltenilor are o veste proastă pentru formaţia fanion a Băniei. Faptul că reluarea Ligii 1 ar presupune ca meciurile din campionat să se joace fără spectatori, va dezavantaja gruparea lui Cristiano Bergodi:

"Poate să fie un dezavantaj pentru Craiova pentru că jucătorii sunt obişnuiţi acolo să joace în faţa. 5, 10, 15, 20 de mii de suporteri, în sensul ăsta ar fi un dezavantaj pentru ei, însă sunt jucători şi la Craiova emotivi, care probabil când nu sunt presaţi psihic pot să joace mai bine. Însă aici e vorba tot de adaptare, fiindcă un meci fără suporteri totuşi are un caracter mai mult amical aşa, însă asta e, multe meciuri de la noi din campionatul nostru ştiţi că se joacă cu 100 de specatori în tribune, 200, 300, deci puţine meciuri sunt cu suporteri" a concluzionat Piţurcă în intervenţia sa de la Telekom Sport.

  • 18 meciuri a antrenat-o Piţurcă pe U Craiova
  • 25 de goluri a marcat formaţia din Bănie sub comanda sa
  • Doar 4 înfrângeri a bifat U Craiova cu fostul selecţioner la conducerea echipei

Afla mai multe despre: victor piţurcă 

viewscnt
Articole similare