Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Piţurcă, concluzie dură după pasul spre titlu făcut de FCSB: „Campionatul ăsta e slab rău de tot!”

Victor Piţurcă, concluzie dură după pasul spre titlu făcut de FCSB: „Campionatul ăsta e slab rău de tot!”

FCSB

Comentarii

Victor Piţurcă a tras concluziile după ce FCSB a făcut un pas uriaş spre titlu în Superliga României.

Concluzia trasă de Victor Piţurcă după parcursul excelent făcut de FCSB în Superligă

Fostul selecţioner consideră că echipa lui Becali merită să câştige campionatul, ea fiind de departe cea mai constantă echipă pe parcursul acestui sezon. Totuşi, Piţurcă trage un mare semn de alarmă în privinţa nivelului la care a ajuns fotbalul românesc.

„Campionatul e slab, slab. FCSB a fost echipa cea mai constantă şi de asta a şi ieşit campioană”, a spus Victor Piţurcă, potrivit sport.ro.

De asemenea, fostul selecţioner a numit şi marea slăbiciune de la Rapid. Piţurcă consideră că echipa patronată de Dan Şucu nu are un fotbalist de mare clasă, unul care să poată face diferenţa în orice meci.

„Nu văd un jucător foarte, foarte valoros la Rapid. Au fost aduşi jucători lipsiţi de forţă, fără forţă, care iata că joacă un meci bine şi patru prost”, a mai spus Victor Piţurcă.

 

Becali şi-a găsit antrenor de Champions League. Primă de 500 de mii şi salariu de 10 mii de euro pentru calificarea în grupele cupelor europene

"Pe Charalambous l-a luat toată lumea la mişto, iar acum l-a luat Dumnezeu în braţe. O să-i măresc şi salariul, normal. Dacă ne calificăm în Liga Campionilor, cu tot cu bilete, luăm aproximativ 50 de milioane de euro.

Prima dată, îi dublăm şi lui salariul. O să-i dăm şi bani, sute de mii pentru calificări. Mi-a plăcut enorm de mult un lucru, mă voi pleca în faţa omului acesta. Era Charalambous cu MM Stoica, îi traducea MM, i-am zis aşa: <<Spune-i că la vară, după ce ne califică, îl vor lua arabii pe salariu de 2 milioane de euro>>.

El a zis: <<Şi ce dacă dau 2 milioane de euro? Spune-i aşa lui Gigi, ce spune el, aia voi face. Eu fac ascultare>>. Iar asta m-a uns pe inimă, a zis că ascultă, să faci ascultare, în lumea duhovnicească e mare lucru" , a spus Gigi Becali la Prima Sport.

Afla mai multe despre: fcsbvictor piturcasuperliga 

viewscnt
Articole similare