Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Piţurcă debutează la Craiova în derby-ul cu FCSB: ”Nu e neapărat un meci special, dar sigur că vor fi emoţii”

Victor Piţurcă debutează la Craiova în derby-ul cu FCSB: ”Nu e neapărat un meci special, dar  sigur că vor fi emoţii”

Superliga

Comentarii

Victor Piţurcă spune că este pregătit pentru derby-ul cu FCSB, dar că va avea emoţii, aşa cum se întâmplă la fiecare meci. Derby-ul Craiova - FCSB se joacă duminică, de la 21:00, live pe Telekom Sport 1.

Victor Piţurcă debutează la Craiova în derby-ul cu FCSB, dar fostul selecţioner susţine că este un meci ca oricare altul. Piţurcă spune că speră într-o victorie, deoarece Craiova are nevoie de puncte în meciurile cu echipele mari:

”Responsabilitatea este mare, pentru că oamenii au aşteptări mari odată cu venirea mea. Eu îmi doresc victoria, nu-mi doresc egal, dar să vedem cum va fi istoricul partidei. Poate după meci aş fi mulţumit şi cu un egal, poate n-aş fi mulţumit, să vedem.

Sigur că vor fi emoţii, am avut emoţii la fiecare meci, indiferent de numele echipe. Însă, în acelaşi timp, sunt fericit că voi participa la meciul care urmează să se dispute. În mare, este conturat ”11-le”, mai sunt două-trei posturi, vom vedea în următoare zile.

Nu este un meci neapărat special. Eu v-am spus, toate meciurile sunt importante pentru mine. Este un meci ca oricare meci din acest campionat. Noi ţintim să adunăm puncte acum, în meciurile astea foarte importante. Este important ce facem noi şi apoi vedem ce fac adversarii”,
a declarat Victor Piţurcă.

Afla mai multe despre: victor piturca 

viewscnt
Articole similare