Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Piţurcă despre Dan Petrescu: ”El antrenează orice echipă, dar probabil că a primit un semnal acum” EXCLUSIV

Victor Piţurcă despre Dan Petrescu: ”El antrenează orice echipă, dar probabil că a primit un semnal acum” EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Victo Piţurcă a fost invitat în studioul Telekom Sport, unde a discutat despre mai multe subiecte de interes din fotbalul românesc. Printre acestea, fostul selecţioner a vorbit şi despre decizia lui Dan Petrescu de a lua o pauză de la antrenorat.

Dan Petrescu s-a despărţit de Kayserispor pe 23 februarie şi a ales să ia o pauză de la antrenorat, cel puţin până la sfârşitul sezonului. În trecut, după plecarea de la o formaţie, fostul fundaş al lui Chelsea îşi găsea rapid o nouă echipă, însă acum a ales să nu o facă, aşa cum a remarcat Victor Piţurcă.

Fostul selecţioner a explicat că Petrescu a primit probabil un semnal de alarmă în urma eşecului de la Kayerispor şi că se va gândi mai cumpătat decât în trecut înainte de a accepta o ofertă.

De ce a luat Dan Petrescu o pauză de la antrenorat

”Mă mir cum Dan Petrescu stă acum. El antrenează orice echipă. Am mai stat de vorbă cu impresari şi mi-au zis că el vrea să antreneze imediat. S-a terminat repede experienţa din Turcia, probabil a primit un semnal de alarmă. Nu cred că va mai merge la echipe de genul acesta. E un lucru bun că îşi doreşte să antreneze, să nu stea deloc, faţă de mine spre exemplu”, a spus Piţurcă, pentru Telekom Sport.

VIDEO | Rezumat CFR - Dinamo 1-0

Afla mai multe despre: dan petrescuvictor piţurcă 

viewscnt
Articole similare