Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Piţurcă DEZLĂNŢUIT pe piaţa transferurilor! Ce fotbalişti îşi doreşte la U Craiova

Victor Piţurcă DEZLĂNŢUIT pe piaţa transferurilor! Ce fotbalişti îşi doreşte la U Craiova
Comentarii

Noul manager general al CS Universitatea Craiova, Victor Piţurcă a dezvăluit astăzi, într-o conferinţă de presă ce tip de jucători caută pentru noua sa echipă.

Victor Piţurcă a susţinut prima conferinţă oficială de când a preluat-o pe Universitatea Craiova, iar fostul selecţioner a anunţat ce fel de jucători caută pentru noua sa echipă.

Fostul selecţioner a vorbit în primul rând despre sosirile lui Andrei Ivan, Măţel şi Uros Cosic: ”Revenirea lui Ivan eu zic că va fi de bun augur pentru Universitatea Craiova, pentru că e un jucător care cred eu că va renaşte odată cu venirea lui aici. Sunt sigur că va veni momentul când va fi chemat la echipa naţională şi va juca. Cosic, care am vrut foarte mult să îl aduc, şi a costat clubul. Cum a costat şi Ivan. Foarte mulţi bani s-au plătit pe Ivan, plus o cotă din transfer...Măţel e un jucător care a îmbrăcat tricoul echipei naţionale. Sigur, nu e la capacitatea lui normală acum, dar se va bate cu Martic pe post. Cine va fi mai bun va juca” a anunţat noul antrenor al Craiovei.

Piţurcă a vorbit şi depre transferurile pe care le mai doreşte la echipa sa: ”Mi-aş mai dori la mijlocul terenului un jucător sau doi. Am nevoie la mijlocul terenului de agresivitate, vreau jucători mai bine clădiţi. Dar vom vedea” a anunţat fostul selecţioner al României.

O vede pe CFR favorită la titlu

Piţi a vorbit şi despre lupta la titlu şi a recunoscut că CFR Cluj e principala favorită şi în acest an.

”Dinamo este un club mare, am spus-o tot timpul. Văd că începe uşor, uşor să urce. FCSB a câştigat acum un meci important cu Viitorul, ceea ce face să le dea aripi. CFR, din punctul meu de vedere, rămâne cea mai bună echipă în momentul ăsta în fotbalul românesc. Şi sper ca Universitatea Craiova să vină uşor, uşor şi ea să devină cea mai bună echipă din fotbalul românesc” a spus Victor Piţurcă, la conferinţa de prezentare de la Craiova.

Afla mai multe despre: victor piţurcă 

viewscnt
Articole similare