Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Piţurcă e convins că putea duce echipa din Superligă în Champions League: „Câştigam campionatul dacă voiam!” | EXCLUSIV

Victor Piţurcă e convins că putea duce echipa din Superligă în Champions League: „Câştigam campionatul dacă voiam!” | EXCLUSIV
Comentarii

Victor Piţurcă este de părere că ar fi putut realiza lucruri măreţe la Universitatea Craiova dacă şi-ar fi dorit cu adevărat asta.

Victor Piţurcă, optimist în privinţa mandatului său din Superligă

Fostul selecţioner al României s-a aflat pe banca Craiovei lui Mihai Rotaru în perioada septembrie 2019 - ianuarie 2020, dar rezultatele nu au fost unele excelente, iar între cei doi s-a produs ruptura. Piţurcă recunoaşte însă că ar fi putut realiza lucruri importante la formaţia din Bănie dacă şi-ar fi propus cu adevărat asta.

De asemenea, antrenorul a precizat că obiectivul său personal a fost accederea în grupele UEFA Champions League, nicidecum Europa League.

„Campionatul îl câştigi. Eu, dacă rămâneam la Craiova, dacă voiam neapărat fiecare meci să-l tratez la câştig şi să joc numai să câştig, aş fi reuşit să câştig campionatul. Pe mine mă interesa Liga Campionilor, nu Europa League.

Trebuie să ai o echipă de valoare, să faci o selecţie. Acum nu se face o selecţie corectă, bună. Nu sunt oameni care să o facă. Uitaţi-vă la Craiova lui Mititelu, la Rapid”, a declarat Victor Piţurcă la Orange Sport, în cadrul EUROCAST 2024.

Victor Piţurcă a numit cei mai mari fotbalişti români

"Eu cred că fiecare jucător al Stelei costa de la 50 de milioane în sus. Mi s-a pus întrebarea despre cei mai mari fotbalişti ai ţării. Nu-l pun nici pe Dobrin, nici pe Hagi. Cei mai mari fotbalişti ai ţării au fost jucătorii echipei Steaua, care au câştigat Liga Campionilor. 

Gândiţi-vă ce jucători erau atunci. Era un Iovan, fundaş dreapta... Nu văd acum, nu văd, sunt câţiva doi, trei... Bumbescu, Belodedici, care erau fantastici. Boloni, Stoica, Lăcătuş, Majearu, fantastici!”, a mai spus fostul selecţioner.

Afla mai multe despre: victor piturcauniversitatea craiovasuperliga 

viewscnt
Articole similare