Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Piţurcă e de neoprit! După Andrei Ivan, urmează alte trei transferuri spectaculoase la Craiova! Cine vine în Bănie

Victor Piţurcă e de neoprit! După Andrei Ivan, urmează alte trei transferuri spectaculoase la Craiova! Cine vine în Bănie
Comentarii

Victor Piţurcă vrea să facă o echipă de titlu la Craiova! După ce l-a repatriat pe Andrei Ivan, fotbalist care a semnat pe patru sezoane cu oltenii, Piţurcă e gata să mai aducă trei nume importante în Bănie.

Sosirea lui Piţurcă îl obligă pe patronul Mihai Rotaru să bage adânc mâna în buzunar pentru transferuri! Craiova a plătit 1,5 milioane de euro pentru Andrei Ivan, iar acum va încerca să transfere alţi trei jucători.

Alexandru Băluţă, Cristi Manea şi Florin Ştefan sunt jucătorii pe care Piţurcă i-a cerut la echipă în zilele viitoare, după cum anunţă sport.ro.

Florin Ştefan este evaluat de Sepsi la 1.000.000 de euro şi a fost la un pas să ajungă la FCSB în această vară. Manea e într-o situaţie dificilă după ce împrumutl de la CFR i-a expirat, în timp ce Băluţă vrea să plece rapid de la Slavia Praga, acolo unde nu reuşeşte să prindă lotul.

Afla mai multe despre: piturcacraiovatransferuri 

viewscnt
Articole similare