Experiențe împreună.
You are here:

Victor Piţurcă e de neoprit pe piaţa transferurilor şi pregăteşte o nouă lovitură. Salariu fabulos pregătit de U Craiova pentru a-l ademeni pe fotbalist

Victor Piţurcă e de neoprit pe piaţa transferurilor şi pregăteşte o nouă lovitură. Salariu fabulos pregătit de U Craiova pentru a-l ademeni pe fotbalist

U Craiova

Comentarii

Victor Piţurcă vrea să aducă din nou titlul la Craiova, astfel că a început să pregătească transferurile din pauza de iarnă.

Antrenorul oltenilor a demarat deja negocierile cu fotbalişti importanţi în fotbalul nostru, inclusiv cu Valerică Găman. Fundaşul de 30 de ani este dorit insistent de Victor Piţurcă şi, cel mai probabil, va accepta oferta venită din partea Universităţii Craiova. Conform fanatik.ro, oltenii i-au propus lui Găman un salariu lunar de 10 mii de euro şi o primă la semnătură de 100 de mii de euro.

Cum ofertele din Turcia şi din Arabia Saudită sunt din ligile inferioare, fundaşul central ia în calcul o revenire la Universitatea Craiova. De asemenea, situaţia lui Găman de la Al Shabab este incertă, iar oficialii clubului i-au transmis deja să-şi caute echipă. În aceste condiţii, Universitatea Craiova l-ar putea aduce liber de contract pe fotbalistul de 30 de ani.

Universitatea Craiova pregăteşte o nouă lovitură. Piţurcă îl vrea cu orice preţ

Antrenorul echipei din Bănie a negat momentan posibila revenire a lui Găman, deşi a recunoscut că a discutat cu el în ultima vreme. Piţurcă a mărturisit că discuţiile au fost însă despre situaţia lui Găman la echipa de club.

”Nu am mai vorbit de mult cu Valerică, acum 30 de zile am avut cu el un dialog, dar nu despre venirea lui la Craiova, ci despre ce se întâmplă cu el. Am aflat că preşedintele i-a pus în vedere că nu va mai evolua cât va sta la Shabab, iar el mi-a spus că vrea să rămână şi să îşi ducă tot contractul la bun sfârşit, are un salariu foarte mare”, a declarat Victor Piţurcă.

În Liga 1, Găman are 216 meciuri, 14 goluri şi 5 pase decisive. Ultima dată când a evoluat pentru echipa naţională s-a întâmplat în urmă cu doi ani, într-un meci cu Muntenegru. O revenire în România, sub comanda lui Victor Piţurcă, îl face pe Găman să creadă că ar putea prinde din nou echipa lui Contra, mai ales că România are în continuare puţine soluţii pentru poziţia de fundaş central.

viewscnt
Articole similare