Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Piţurcă face analiza partidei cu Israel: "Nu credeam că mai putem să întoarceam rezultatul"

Victor Piţurcă face analiza partidei cu Israel: "Nu credeam că mai putem să întoarceam rezultatul"

Echipa națională

Comentarii

Fostul selecţioner al echipei naţionale, Victor Piţurcă, recunoaşte că nu se aşteapta ca România să mai câştige meciul amical cu Israel, dar îl felicită pe Contra pentru schimbările din timpul partidei de sâmbătă seară.

"Eu mă aşteptam să facem două-trei schimbări la pauză, dar probabil Contra a gândit altfel. A venit apoi cu acea triplă schimbare, foarte inspirată, când a introdus o nouă linie în spatele vârfului. Nu e nimic anormal, la partidele amicale poţi face asta. Nu cred că a mutat aşa pentru că au marcat israelienii, avea pregătită de la început această mişcare. Iar apariţia în teren a lui Stanciu, Mitriţă şi Chipciu s-a simţit imediat. 

Nu credeam că mai putem să întoarceam rezultatul, la 1-0, dar important e că au crezut ei. Golul lui Stanciu a venit la fix, formidabil, o reacţie imediată la reuşita lor. Iar Mitriţă s-a văzut că are o altă clasă. Dacă se întoarce cu faţa la poarta adversă, e greu să fie oprit. Cu Suedia s-ar putea să fie altfel. E o echipă calificată la Mondial, valoroasă, cu jucători mult mai puternici, care vor face un marcaj mult mai aspru. Am însă încredere într-un rezultat bun. Repet, se simte în continuare, de când a venit Contra, un plus de determinare, de atitudine, dar şi că jocul echipei României este în creştere", a spus Piţurcă în GSP.

 

Afla mai multe despre: victor piturcacontraanalizaromaniasuediaisrael 

viewscnt
Articole similare