Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Piţurcă îi dă dreptate lui Rădoi, în urma răbufnirii acestuia după meciul cu Armenia: ”A spus omul realitatea”. Ce spune fostul selecţioner despre partida cu Lichtenstein

Victor Piţurcă îi dă dreptate lui Rădoi, în urma răbufnirii acestuia după meciul cu Armenia: ”A spus omul realitatea”. Ce spune fostul selecţioner despre partida cu Lichtenstein
Comentarii

Victor Piţurcă, fost selecţioner al României, a discutat despre scandalul iscat din urma umilinţei cu Armenia. După ce majoritatea fotbalului românesc l-a criticat pe Rădoi pentru reacţia la adresa jucătorilor săi, Piţurcă l-a apărat pe acesta şi a dat de înţeles că selecţionerul avea dreptate.

Victor Piţurcă îi dă dreptate lui Rădoi în urma răbufnirii acestuia

Victor Piţurcă i-a dat dreptate lui Rădoi în urma răbufnirii acestuia la adresa jucătorilor României. Selecţionerul nostru a dat de pământ cu fotbaliştii săi, iar majoritatea vocilor din fotbalul românesc l-au criticat pentru comentariile făcute. Însă, fostul antrenor al Craiovei l-a apărat pe acesta şi a explicat că acesta a ales să nu îşi cenzureze mesajul.

"Cum adică a dat in jucatori? Mirel Rădoi, în dialog, e mai slobod la gură şi a spus omul realitatea. (...) Acum, în momentul ăsta, Mirel se gândeşte foarte mult la ce are de facut. Eu sper să ia decizia cea mai bună", a spus Piţurcă, pentru as.ro.

Ce spune fostul selecţioner despre partida cu Lichtenstein

România se află pe poziţia a 4-a într-o grupă accesibilă de calificare, dar în urma performaneţelor recente, Piţurcă este de părere că şi meciul cu Lichtenstein poate fi periculos.

"Putem să ajungem şi mai jos de atât. Se poate să ai emoţii şi cu Liechtenstein!", a mai spus fostul atacant.

După cele două mandate la naţionala noastră, Piţurcă a dezvăluit că nu ar fi interesat să revină, cel puţin la momentul actual.

Afla mai multe despre: echipa naţionalăromâniaromânia armeniavictor piţurcă 

viewscnt
Articole similare