Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Piţurcă, în culmea fericirii! Afacerea de 700.000 de euro pentru care a bătut palma U Craiova. Anunţul oficial

Victor Piţurcă, în culmea fericirii! Afacerea de 700.000 de euro pentru care a bătut palma U Craiova. Anunţul oficial
Comentarii

Compania Naţională de Investiţii (CNI) şi-a dat acordul pentru schimbarea gazonului pe arena Ion Oblemenco.

„Ion Oblemenco” va avea un gazon mixt, iar costurile vor fi de 700.000 de euro. Primăria va cofinanţa cu 297.500 de euro schimbarea gazonului.

„Avem ceea ce ne-am dorit – gazonul care e cel mai scump la ora asta, avem lângă noi constructorul care-şi asumă toate lucrările şi nu pierdem garanţia stadionului, şi mai mult decât atâta vom fi prezenţi pe stadion din momentul în care va fi decopertat gazonul şi până se va finaliza. Nu vom sta deoparte, să nu ştim ce se întâmplă acolo. Nu avem informaţii cu privire la costul total al proiectului, cert este cofinanţarea noastră de 297.500 euro, suma este cu TVA. Dar noi vom primi facturi, situaţia lucrărilor şi vom vedea toate sumele investite. Eu cred că aceste sume sunt mult mai mari decât cofinanţarea noastră”, a transmis primarul oraşului, Mihail Genoiu.

Victor Piţurcă, antrenorul U Craiova, în culmea fericirii

"Vorbeam cu cei din conducere şi le spuneam că faptul că se schimbă gazonul este mai important ca… ziceam noi înaintea meciului cu Viitorul – mai important decât meciul cu Viitorul. Era foarte foarte important să schimbăm acest gazon. Este o reuşită mare. Preţul este unul bun spre foarte bun şi firma respectivă vrea să intre în ţara noastră. Depre gazon hibrid am discutat şi sperăm ca acest gazon să fie pus”, a spus Piţurcă.

U Craiova ocupă locul al treilea în Liga 1, la un punct de primele două clasate, CFR Cluj şi FC Viitorul.

Afla mai multe despre: piturca 

viewscnt
Articole similare