Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Piţurcă, ironii la adresa FCSB şi a lui Gigi Becali: ”Nu vreau să-l deranjez pe patron sau ce este el pe-acolo”

Victor Piţurcă, ironii la adresa FCSB şi a lui Gigi Becali: ”Nu vreau să-l deranjez pe patron sau ce este el pe-acolo”

FCSB

Comentarii

Victor Piţurcă, Anghel Iordănescu şi Mircea Lucescu au asistat la partida de campionat dintre FC Voluntari şi Gaz Metan Mediaş.

Fostul selecţioner al României, Victor Piţurcă e evitat oarecum discret să se pronunţe asupra debutului catastrofal de sezon al echipei fostului său prieten.

”FCSB nu e Steaua, e doar FCSB” a început fostul selecţioner al României, atunci când a fost întrebat despre situaţia dramatică de la echipa lui Gigi Becali.

Câteva minute mai târziu, Victor Piţurcă a continuat ironiile la adresa actualei echipe a lui Gigi Becali. Întrebat dacă i-ar da un sfat prietenesc lui Edward Iordănescu în privinţa posibilei sale treceri de la Gaz Metan la FCSB, fostul mare atacant al Stelei a replicat: ”Iar mă întrebi de FCSB? Întreabă-mă, te rog eu frumos de cluburi mari, de Steaua, de Dinamo. Vorbesc foarte serios, nu trebuie să se supere nimeni. Nu mă întrebaţi de această echipă pentru că nu vreau să-l deranjez pe patron, sau ce este el acolo” a mai spus, printre zâmbete, Victor Piţurcă. 

Afla mai multe despre: victor piţurcăgigi becali,  

viewscnt
Articole similare