Experiențe împreună.
You are here:

Victor Piţurcă, mesaj neaşteptat pentru Adrian Mititelu: ”Sunt de acord în totalitate!”

Victor Piţurcă, mesaj neaşteptat pentru Adrian Mititelu: ”Sunt de acord în totalitate!”

U Craiova

Comentarii

Victor Piţurcă este noul manager general al Universităţii Craiova. El şi-a început oficial mandatul la data de 1 septembrie şi a susţinut marţi o conferinţă de presă.

Printre altele, fostul selecţioner al echipei naţionale a vorbit şi despre situaţia lui Adrian Mitelu şi a echipei sale.

Piţurcă a mărturisit, în mod surprinzător, că nu se opune ca formaţia patronată de cel despre care spunea că este ”duşmanul său” să joace pe stadionul Ion Oblemenco, aşa cum Mititelu de altfel şi-a propus: ”Eu sunt de acord în totalitate” a spus Piţurcă. El a mai adăugat: ”Această echipă e susţinută de anumiţi suporteri, care şi ei au contribuit la construcţia acestui stadion. Deci nu văd niciun impediment de a nu juca pe acest stadion. Dacă oamenii plătesc, nu e absolut nimic” a mai adăugat noul manager general al Craiovei.

Mititelu a răbufnit după ce Piţurcă a fost numit la Craiova

Spre deosebire de Victor Piţurcă, Adrian Mititelu nu pare să aibă vreun gând de a îngropa securea războiului.

Imediat după numirea fostului selecţioner al României la Craiova, Mititelu a reacţionat dur: ”Nu mă interesează echipele care-şi arogă în mod abuziv şi criminal numele unei echipe construite curat. Când am primit vestea că a ajuns la ei, semnam un contract de câteva milioane de euro! E o chestiune care nu m-a surprins cu nimic, m-aş fi aşteptat să se întâmple mai înainte", a declarat Adrian Mititelu, la Pro X.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport! Merită

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe