Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Piţurcă, mesaj neaşteptat pentru Adrian Mititelu: ”Sunt de acord în totalitate!”

Victor Piţurcă, mesaj neaşteptat pentru Adrian Mititelu: ”Sunt de acord în totalitate!”
Comentarii

Victor Piţurcă este noul manager general al Universităţii Craiova. El şi-a început oficial mandatul la data de 1 septembrie şi a susţinut marţi o conferinţă de presă.

Printre altele, fostul selecţioner al echipei naţionale a vorbit şi despre situaţia lui Adrian Mitelu şi a echipei sale.

Piţurcă a mărturisit, în mod surprinzător, că nu se opune ca formaţia patronată de cel despre care spunea că este ”duşmanul său” să joace pe stadionul Ion Oblemenco, aşa cum Mititelu de altfel şi-a propus: ”Eu sunt de acord în totalitate” a spus Piţurcă. El a mai adăugat: ”Această echipă e susţinută de anumiţi suporteri, care şi ei au contribuit la construcţia acestui stadion. Deci nu văd niciun impediment de a nu juca pe acest stadion. Dacă oamenii plătesc, nu e absolut nimic” a mai adăugat noul manager general al Craiovei.

Mititelu a răbufnit după ce Piţurcă a fost numit la Craiova

Spre deosebire de Victor Piţurcă, Adrian Mititelu nu pare să aibă vreun gând de a îngropa securea războiului.

Imediat după numirea fostului selecţioner al României la Craiova, Mititelu a reacţionat dur: ”Nu mă interesează echipele care-şi arogă în mod abuziv şi criminal numele unei echipe construite curat. Când am primit vestea că a ajuns la ei, semnam un contract de câteva milioane de euro! E o chestiune care nu m-a surprins cu nimic, m-aş fi aşteptat să se întâmple mai înainte", a declarat Adrian Mititelu, la Pro X.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport! Merită

Afla mai multe despre: victor piţurcăadrian mititelu 

viewscnt
Articole similare