Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Piţurcă nu-l regretă pe Carlos Fortes şi i-a găsit deja înlocuitor. "Poate mă voi baza pe el la meciul următor"

Victor Piţurcă nu-l regretă pe Carlos Fortes şi i-a găsit deja înlocuitor. "Poate mă voi baza pe el la meciul următor"

Fotbal

Comentarii

Managerul celor de la "U" Craiova, Victor Piţurcă, nu consideră o pierdere plecarea atacantului Carlos Fortes la echipa FC Ashdod din Israel şi a anunţat revenirea lui Elvir Koljici la antrenamentele echipei.

Portughezul Carlos Fortes a plecat spre Israel, miercuri, unde urmează să semneze cu formaţia de primă ligă FC Ashdod. Atacantul de 24 de ani spune că pleacă împăcat din România, aşa pare şi managerul Craiovei, Victor Piţurcă, care deja ştie cum îi va compensa lipsa.

"Fortes a avut o ofertă de la o echipă din Israel, el a vrut să rămână. Am avut două, trei discuţii cu el, a fost opţiunea lui să plece, nu era obligat, asta e situaţia. Să vedem dacă va semna în cursul zilei de astăzi. Îi mulţumim pentru perioada scurtă de aici, de la Craiova, a încercat şi el să facă tot posibilul, dar asta a fost situaţia. A revenit Koljici, a revenit şi Ivan, este şi Mihai Roman, mai sunt şi puşti şi sunt speranţele noastre pentru viitor, postul este asigurat, altfel nu ar fi plecat Fortes. Koljici a început cu echipa de câteva zile, însă mai are nevoie de o perioadă. Să sperăm că este bine în continuare la antrenamente, avem un meci de cupă, poate o să intre în cupă, poate mă voi baza pe serviciile lui şi la meciul de la Mediaş, să fie în lot, deşi e mai puţin probabil. El e în regulă acum, dar are nevoie să fie pus la punct fizic, a stat foarte mult şi nici nu putem să riscăm să-l băgăm la un joc, are nevoie să joace meciuri mai uşoare, antrenamente", a spus fostul selecţioner.

Următoarea partidă pentru olteni este programată vineri, 20 septembrie, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaş, de la ora 20.30, contând pentru cea de-a 10-a etapă a Ligii l.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare