Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Piţurcă, OUT de la U Craiova? Giovani Becali aruncă BOMBA: "N-au jucători de el! L-am propus acolo"

Victor Piţurcă, OUT de la U Craiova? Giovani Becali aruncă BOMBA: "N-au jucători de el! L-am propus acolo"
Comentarii

Fostul impresar Giovani Becali, implicat în prezent la clubul Levski Sofia, a dezvăluit că l-a propus pe Victor Piţurcă la gruparea din capitala Bulgariei, înainte de a semna cu Universitatea Craiova.

La acea vreme, însă, bulgarii au considerat că nu se ridică la nivelul fostului selecţioner al României. Totuşi, Levski ia în calcul aducerea lui Piţurcă, susţine Giovani Becali.

„Noi cu Piţurcă ne-am obişnuit mai mult selecţioner. E şi antrenor de club, dar trebuie să ai răbdare cu Piţurcă. De fapt, Craiova n-are jucători pentru Piţurcă!

Primul antrenor pe care l-am propus la Levski Sofia – şi proprietarii sunt nişte oameni bogaţi rău de tot – a fost Piţurcă. Au spus <Pe Piţurcă o să-l luăm când avem echipă de cupe europene, trebuie să ajungem acolo, să luăm o cupă, un campionat>. Şi ştiau că dacă vine Piţurcă, vine pe bani mulţi, 40-50.000 de euro pe lună", a declarat Giovani Becali, la Realitatea TV.

"Victor Piţurcă pleacă singur de la Craiova"

Giovani Becali îl avertizează pe patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, să îi aducă jucători de valoare lui Victor Piţurcă, altfel va rămâne fără el.

"La Craiova cred că are 15-16.000 de euro. Dar el nu s-a dus la Craiova pentru bani. S-a dus ca să reintre în circuit, să nu stea degeaba. La Craiova, dacă nu vor întelege că din iarnă şi din vara viitoare au nevoie de investiţii, de jucători pe care îi vrea el… trebuie să dea 1-2 milioane de euro pe nişte jucători din divizia B din Franţa, Italia. Piţurcă mi-a spus de ce jucători are nevoie, în special de doi fundaşi centrali.

Proprietarii de la Craiova trebuie să facă eforturi pentru a-l ţine pe Piţurcă acolo. Piţurcă, dacă nu se califică în primele trei (n.a. – pentru play-off), pleacă singur de la Craiova. Anul ăsta e greu, dar anul următor are nevoie de întăriri şi apoi poate să spună <Mă bat pentru primele două locuri>", a adăugat Giovani Becali.

Piţurcă, după 0-0 cu Clinceni: "Sunt puţin îngrijorat că nu marcăm"

Antrenorul CSU Craiova, Victor Piţurcă, nu s-a arătat îngrijorat de jocul echipei lui, pe care îl consideră unul bun, ci pe faptul că fotbaliştii olteni nu marchează, deşi îşi creează multe situaţii de gol.

"Eu i-am spus staff-ului meu, că ocaziile din prima repriză îşi vor spune cuvântul şi din păcate am avut gura aurită, aşa s-a întâmplat. Am reuşit şi în a doua repriză să ratăm trei, patru ocazii foarte clare şi acesta a fost jocul. (n.r. - Jucătorii gazdă) au făcut tot ce a depins de ei să câştige un punct şi prin munca lor au reuşit acest lucru, dar pe mine nu mă interesează acest aspect, pe mine mă interesează că jucătorii mei au ratat prea multe ocazii şi prea clare. Sunt puţin îngrijorat în sensul ăsta, dar sunt trecut prin multe şi se poate întâmpla şi lucrul acesta. Echipa mea a jucat bine, a făcut un joc bun, însă nu a marcat gol, goluri şi trebuia să se întâmple acest lucru în urma ocaziilor ratate. Lotul are valoare, însă orice echipă, indiferent cât de mare este, trece prin anumite momente. Nu aş putea spune că trecem prin momente aşa dificile, delicate, fiindcă am fost mulţumit de joc. Ne putem bate la titlu în continuare, echipele mari pierd puncte. Am identificat anumite slăbiciuni, acum am evaluat foarte bine lotul şi ştiu despre ce e vorba şi ştiu ce trebuie făcut în continuare, cum trebuie lucrat cu jucatorii. Aşa am gândit eu o pentru astăzi, ca Ivan să nu fie titular. Revin iar la acest subiect, un jucător ca Ivan, de echipă naţională, nu poate să joace fiindcă trebuie să intre jucători sub 21 de ani. Dar asta este situaţia şi trebuie să ne conformăm, atât timp cât există acest regulament", a dceclarat Piţurcă, la Digi Sport.

Universitatea Craiova a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, duminică, în deplasare, cu Academica Clinceni, în etapa a XIV-a a Ligii I.

În urma acestui rezultat, U Craiova rămâne pe locul 3, cu 24 de puncte, în clasamentul Ligii I, după CFR Cluj, 27 de puncte, şi FC Viitorul, 25 de puncte.

Aademica Clinceni se menţine pe locul 13, penultimul, cu 11 puncte, la un punct de AFC Hermannstadt, de pe locul 12, de baraj.

Afla mai multe despre: giovani 

viewscnt
Articole similare