Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Piţurcă răsuflă uşurat. A revenit la antrenamente fundaşul central cu meciuri în grupele Ligii Campionilor

Victor Piţurcă răsuflă uşurat. A revenit la antrenamente fundaşul central cu meciuri în grupele Ligii Campionilor

Fotbal

Comentarii

Aduc cu surle şi trâmbiţe, dar "tras" pe dreapta rapid după un meci şi jumătate, fundaşul central sârb Uros Cosic a revenit la antrenamentele echipei lui Victor Piţurcă.

Uros Cosic a ieşit accidentat în minutul 68 al partidei pe care echipa sa, "U" Craiova a disputat-o în "16-imile" Cupei României cu CSM Reşiţa, după ce a căzut victimă gazonului foarte prost de pe stadionul "Ion Oblemenco" Jucătorul de 26 de ani era la a doua prezenţă în tricoul oltenilor, după ce a fost integralist în victoria din deplasare cu Gaz Metan Mediaş, scor 3-2.

În momentul de faţă, oltenii au în lot 5 fundaşi centrali: Renato Kelic, Mihai Bălaşa, Tiago Ferreira, Stephane Acka şi Uros Cosic.

Jucători de Liga Campionilor, la "U" Craiova

Uros Cosic este unul dintre cei trei jucători din lotul Craiovei cu meciuri în grupele Ligii Campionilor. Unul dintre ei este Florin Gardoş, care are 6 meciuri în tricoul FCSB-ului, însă acesta nu mai face parte din planurile lui Victor Piţurcă şi a fost împrumutat la Poli Iaşi. Din lotul pe jucători pe care se bazează "Piţi", doar Uros Cosic şi Alexandru Măţel au jucat în grupele Ligii Campionilor. Sârbul Uros Cosic a jucat în 4 partide pentru AEK Atena, în timp ce Alexandru Măţel are 7 meciuri Dinamo Zagreb, în cea mai prestigioasă competiţie de cluburi din Europa.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare