Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Piţurcă surprinde cu o declaraţie: "Nu mai plecam la arabi dacă ştiam că vine Iordănescu în locul meu la naţională!"

Victor Piţurcă surprinde cu o declaraţie: "Nu mai plecam la arabi dacă ştiam că vine Iordănescu în locul meu la naţională!"

Echipa națională

Comentarii

Victor Piţurcă (67 de ani), fostul selecţioner al naţionalei României, a vorbit la Euro Cast despre ultimul său mandat de selecţoner la cârma primei reprezentative. Antrenorul a început campania de calificare la EURO 2016, finalizată cu succes, dar încheiată de Anghel Iordănescu pe banca tehnică.

Cel poreclit "Satana" este convins că Anghel Iordănescu "a tras sforile" pentru reveni pe banca echipei naţionale înaintea EURO 2016. Piţurcă a spus că dacă ştia că "Generalul" va veni în locul său la naţionala României nu ar mai fi plecat la Al-Ittihad în 2014.

Victor Piţurcă e sgur: "Iordănescu a tras sforile să revină la echipa naţonală"

În 2014, Victor Piţurcă a plecat la Al-Ittihad, în Arabia Saudită, şi a lăsat echipa naţională a României după ce a început foarte bine campania de calificare la EURO 2016. România s-a calificat la turneul final cu Anghel Iordănescu pe bancă, cel care l-a înlocuit pe Piţurcă.

Fostul selecţioner a spus că n-ar mai fi plecat la arabi dacă ştia că Anghel Iordănescu urma să-l înlocuiască.

„M-am gândit la rivalitatea cu Iordănescu. Dacă ştiam că vine el la echipa naţională după ce plecam eu în Arabia Saudită, nu aş fi plecat. Nu aş fi crezut că vine el. Nu mai antrena de 10 ani, a fost om politic, nu mai avea treabă cu fotbalul de mulţi ani. Nu a mai fost dedicat fotbalului, a fost om politic.

El sigur visa, probabil trăgea sforile să revină. Foarte bine, e normal să gândeşti aşa. Ţin minte după meciul din Finlanda, 2-0, am avut masă cu băieţii seara, iar ei îmi spuneau: «Nea Piţi, te rugăm să rămâi!»”, a povestit Victor Piţurcă, la podcastul Euro Cast, noul podcast Orange Sport sponsorizat de Betano.

Afla mai multe despre: victor piturcaechipa nationalaanghel iordanescuromania 

viewscnt
Articole similare