Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Piţurcă vrea titlul, Mihai Bălaşa explică: ”Până la titlu mai este foarte mult!”

Victor Piţurcă vrea titlul, Mihai Bălaşa explică: ”Până la titlu mai este foarte mult!”
Comentarii

CS Universitatea Craiova a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, duminică, în deplasare, cu Academica Clinceni, în etapa a XIV-a a Ligii I.

La finalul partidei, fundaşul Mihai Bălaşa a declarat: ”Am ratat foarte mult, trebuia să fim mai atenţi la finalizare şi lucrul acesta a dus la acest rezultat negativ pentru noi. Nu ştiu dacă e criză, dar e păcat că nu reuşim să câştigăm de trei etape şi asta nu e deloc bine. Trebuie să punem capul în pământ, să muncim mai mult şi fiecare dintre noi să dea mult mai mult. Pentru o echipă care vrea să se bată la campionat nu e chiar ok să piardă puncte aşa de uşor, cu echipe mult mai slab cotate decât noi. Nu cred că este corect, pentru că am avut foarte multe ocazii, foarte multe ratări şi cred că rezultatul corect ar fi fost victorie pentru noi. Ei nu au avut decât o ocazie”

Victor Piţurcă este un antrenor optimist. Managerul general al oltenilor şi-a anunţat clar intenţiile de a câştiga titlul la Craiova: ”Domnul Piţurcă a făcut o declaraţie având în vedere lotul pe care îl are şi încrederea pe care dânsul ne-o dă. De acolo până la titlu mai este foarte mult” spune Mihai Bălaşa. Sunt antrenamentele lui Piţurcă prea dure? ”Nu are nicio legătură, pentru că noi când intrăm pe teren trebuie să dăm totul, nu contează cât stăm în cantonament, câte antrenamente face” a mai spus Mihai Bălaşa la finalul meciului de la Clinceni.

Afla mai multe despre: victor piţurcămihai bălaşa 

viewscnt
Articole similare