Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Ponta recunoaşte că s-a implicat în schimbarea lui Dumitru Dragomir de la LPF: ”Era o ruşine pentru sportul din România”

Victor Ponta recunoaşte că s-a implicat în schimbarea lui Dumitru Dragomir de la LPF: ”Era o ruşine pentru sportul din România”

Superliga

Comentarii

Victor Ponta recunoaşte că a pus umărul la înlocuirea lui Dumitru Dragomir cu Gino Iorgulescu la şefia LPF. Dragomir l-a acuzat în repetate rânduri pe fostul premier că el a fost cel care l-a înlăturat de la preşedinţia LPF.

Pe 14 noiembrie 2013 a avut loc un moment important în fotbalul românesc. Dumitru Dragomir, cel care până atunci părea de neclintit de la şefia LPF, a fost învins la alegeri de Gino Iorgulescu. Jocurile au fost făcute cu o seară înainte, când Liviu Dragnea şi Victor Ponta - premierul de atunci - s-au întâlnit într-un hotel cu mai mulţi preşedinţi din Liga 1.

După acel episod, Dumitru Dragomir l-a acuzat în repetate rânduri pe Victor Ponta că s-a implicat în fotbal şi l-a schimbat de la Ligă. În plus, l-a acuzat că a vrut să-l bage şi în închisoare. Prima variantă este recunoscută de fostul premier, însă despre a doua spune că este o aberaţie:

”(Că Dragomir l-a acuzat că l-a schimbat de la Ligă) Are dreptate! Da, mi-am dorit să nu mai fie preşedinte la Ligă. Dincolo de faptul că sunt prieten cu Gino Iorgulescu. Dar da, are totală dreptate, nea Mitică...

(Despre faptul că Dragomir l-a acuzat că a vrut să-l bage la închisoare) E o idioţenie, dintr-un simplu motiv. Când i s-au făcut lui dosare, mi s-au făcut şi mie. Dacă Dragomir îşi închipuie că eu mi-am făcut dosare ca să nu se prindă că i-am făcut şi lui, înseamnă că are un singur neuron şi e mai puţin inteligent decât îl credeam eu. Repet, aia cu dosarele este o idioţenie. Aia cu schimbarea de la Ligă, aşa e. Are dreptate să fie supărat pe mine, cred că e foarte bine că nu mai e şef la Ligă. Era o ruşine pentru tot ceea ce înseamnă ideea de sport în România. Şi eu iubesc sportul!

(Dacă este mulţumit de ceea ce a făcut Iorgulescu la LPF) Nu mă pricep şi nu îmi dau cu părerea despre el. Din câte am văzut, e un bun manager, că tot obţine, an de an, bani mulţi de la televiziuni. Nu mă uit la Liga 1, mă uit la un Steaua – Dinamo. Mă gândesc, să obţii atâţia bani… la ce meciuri sunt”,
a declarat Victor Ponta pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: victor pontadumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare