Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victoria chinuită cu Chindia i-a adus multe critici lui Iordănescu. Antrenorul FCSB-ului ripostează: ”Dacă îi puneai GPS doctorului, rupea parametrii” | EXCLUSIV

Victoria chinuită cu Chindia i-a adus multe critici lui Iordănescu. Antrenorul FCSB-ului ripostează: ”Dacă îi puneai GPS doctorului, rupea parametrii” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Într-o discuţie cu Telekom Sport, Edi Iordănescu a răspuns criticilor primite după meciul cu Chindia, partidă câştigată in extremis de FCSB, printr-un penalty la ultima fază, deşi echipa jucase în superioritate numerică încă din minutul 8.

De la venirea lui Edi Iordănescu pe banca, FCSB a avut parte de îmbunătăţiri clare, dar încă sunt persoane care îl contestă pe tehnician. Aşa a fost şi după meciul cu Chindia, câştigat la limită de FCSB, 1-0, graţie penalty-ului marcat de Budescu la ultima fază.

Kocic fusese eliminat în minutul 8, însă formaţia roş-albastră s-a chinuit să conteze în atac. Iordănescu a fost criticat pentru acest fapt, dar tehnicianul a ripostat, acuzând jucătorii adverşi că simulau accidentări.

Victoria chinuită cu Chindia i-a adus multe critici lui Iordănescu. Antrenorul FCSB-ului ripostează

Dacă puneai un GPS la doctorul advers, cred că rupea toţi parametrii, la fiecare cinci minute un jucător era pe jos, nu e uşor în toate condiţiile astea să joci. Din prima repriză nu mai aveam mingi, ţipam la arbitru să solicite, că nu mai aveam, echipa a încercat.

Că n-am găsit mijloacele, da, că n-am creat 20 de ocazii, da. Cu Dinamo, cu om în plus, am marcat cinci goluri, acum nu a intrat. Dacă marcăm şi reuşim să avem 0 pe tabelă, e un alt joc, pentru că adversarul nu mai are nimic de pierdut, trebuie să iasă şi oferă alte spaţii.

Fotbalul nu e atât de uşor ca la PlayStation, când controlezi totul de pe o telecomandă, n-am răspuns bine, am avut şi noi problemele noastre, ne-am precipitat. Nu am avut spaţii, n-am reuşit să băgăm mai clar mingiile la careu şi să atacăm careul, astea au fost probleme reale.

Le analizăm, m-a suparat că n-am avut prezenţă la careu, că nu am avut calităţile la mingiile pe care le-am băgat sau n-am ales procedeul corect de finalizare. Sunt lucruri clare, dar asta nu înseamnă că avem o problemă majoră şi am intrat într-un impas”, a declarat Edi Iordănescu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fcsbedi iordănescuchindia fcsb 

viewscnt
Articole similare