Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victoria clară de la Chiajna nu l-a mulţumit în totalitate pe Măldărăşanu: "Nu am putut să mă bucur". Dezvăluirea despre Alibec

Victoria clară de la Chiajna nu l-a mulţumit în totalitate pe Măldărăşanu: "Nu am putut să mă bucur". Dezvăluirea despre Alibec

Astra Giurgiu

Comentarii

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Marius Măldărăşanu, a mărturisit că nu s-a putut bucura de succesul cu 3-0 obţinut la Chiajna, din cauza ratărilor avute de jucătorii săi atât în partida de vineri, cât şi în cele din etapele trecute.

"Nu m-am bucurat aşa cum poate ar trebui s-o facă un antrenor, din cauza faptului că în meciurile trecute am pierdut foarte multe puncte. Şi la penalty-ul ratat în primă fază de Neluţ nu mi-a venit să cred, pentru că el execută foarte bine. Nu ştiu dacă trebuia într-adevăr să se repete acel penalty, nu ştiu exact de ce s-a repetat.

Sunt nemulţumit pentru că ratăm foarte mult. Ei s-au deschis, n-au avut ce să facă, şi puteam să câştigăm mult mai detaşat. Am avut emoţii până la final, pentru că am avut meciurile de acasă cu Sepsi şi Călăraşi pe care n-am putut să le închidem", a declarat Marius Măldărăşanu, la Telekom Sport.

Tehnicianul Astrei s-a referit şi la situaţia lui Denis Alibec, despre care a mărturisit că nu se aştepta să se pregătească atât de bine, dar a punctat că are o nemulţumire la adresa lui.

"Trebuie să fim realişti. Şi când avea evoluţii foarte bune, aceleaşi gesturi le avea. Normal că lumea îl percepe prin aceste gesturi. E un băiat senzaţional, se antrenează foarte bine şi chiar nu mă aşteptam. Încerc să-l fac să nu-şi dorească neapărat să marcheze. Îmi doresc ca el să se gândească în primul rând la echipă. E normal să avem aşteptări cu toţii. Eu sunt mulţumit în proporţie de 90 la sută de el, pentru că m-a nemulţumit acel cartonaş roşu", a mai spus Măldărăşanu.

Astra Giurgiu a învins, vineri, cu scorul de 3-0 (0-0), formaţia Concordia Chiajna, în primul meci al etapei a VI-a a Ligii I. În minutul 73, instalaţia de nocturnă de pe stadionul din Chiajna s-a stins. Partida s-a reluat după o întrerupere de zece minute. Au marcat: Balaure '56, Neluţ Roşu '80 (p), Begue '82.

Afla mai multe despre: maldarasanuastrachiajna 

viewscnt
Articole similare