Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victoria cu UTA nu l-a mulţumit pe Ouzounidis: "Acolo apar problemele noastre. Puteam câştiga mult mai uşor"

Victoria cu UTA nu l-a mulţumit pe Ouzounidis: "Acolo apar problemele noastre. Puteam câştiga mult mai uşor"
Comentarii

Universitatea Craiova a obţinut o victorie în meciul cu UTA, scor 2-0, şi a venit la patru puncte în spatele primelor două clasate, FCSB şi CFR, care se vor întâlni, vineri, în direct la Telekom Sport. În ciuda succesului cu arădenii, antrenorul oltenilor n-a fost mulţumit de evoluţia jucătorilor săi.

"Cred că am jucat şi meciuri mai bune decât cel de acum. Am fost buni la construcţie, am păstruns printre linii, am ajuns de multe ori în apropierea careului, dar acolo apar problemele. Trebuie să muncim mai mult la aceste situaţii, pentru că putem câştiga mai uşor astfel de meciuri. Am marcat în ultimele minute, dar cred că am avut şansa de a închide mult mai repede acest meci.

Ştiu ce probleme avem în acest moment, ştiu care sunt punctele noastre forte, ştiu ce putem îmbunătăţi. În timpul unui campionat, e foarte important să câştigi astfel de meciuri. Acestea sunt meciuri care fac diferenţa la final. Dacă te uiţi la rezultate, în astfel de meciuri s-au pierdut multe puncte şi din cauza lor suntem în această situaţie" , a declarat Marinos Ouzounidis.

Universitatea Craiova - UTA 2-0

Universitatea Craiova a învins-o, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), pe UTA, în primul meci al etapei a 28-a a Ligii I.

Au marcat: Nistor '69, Tudorie '90+3.

Universitatea Craiova se menţine pe locul 3 în clasament, cu 56 de puncte, după FCSB şi CFR Cluj, care au acumulat câte 60 de puncte şi care vor avea meci direct, vineri, în această etapă, la Bucureşti.

UTA rămâne pe locul 10, cu 33 de puncte.

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare