Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victoria FCSB, umbrită de vestea rea pe care a dat-o Bogdan Vintilă după meci! "Va sta foarte mult din păcate"

Victoria FCSB, umbrită de vestea rea pe care a dat-o Bogdan Vintilă după meci! "Va sta foarte mult din păcate"

Superliga

Comentarii

Antrenorul FCSB, Bogdan Vintilă, nu se va putea baza pe Darius Olaru pentru o perioadă de timp, după ce fotbalistul s-a accidentat în derby-ul FCSB - U Craiova 4-1.

VIDEO | FCSB - U Craiova 4-1 (Oaidă 23, 57, Tănase 79, Man 84 / Bărbuţ 45)

După ce Valentin Mihăilă s-a accidentat la încălzire şi a fost înlocuit de tânărul Ştefan Baiaram, a venit rândul FCSB-ului să piardă unul dintre titulari. În minutul doi al meciului, Luis Niţu şi Darius Olaru au sărit cap la cap, însă olteanul l-a lovit pe internţionalul de tineret cu capul în pomete, iar cel din urmă a avut nevoie de îngrijiri medicale. Chiar dacă a revenit pe teren, Olaru nu a mai putut juca decât cinci minute, apoi s-a luat decizia de a fi înlocuit. 

Ajuns la spital imediat după înlocuire, Olaru a intrat pe mână doctorilor şi a fost diagnosticat cu o fractură de pomete: "Olaru are fractură de pomete, s-ar putea să stea foarte mult din păcate. Dacă nici la fractură nu se dă cartonaş roşu, atunci nu mai ştim la ce se dă", a declarat antrenorul FCSB. 

 Tehnicianul FCSB a recunoscut că e îngrijorat de starea gazonului de la Cluj, înainte de derby-ul cu CFR. Până la meciul cu campioana, Bogdan Vintilă se bucură pentru reuşita elevilor săi: "Aveau nevoie de aceste goluri, de acest rezultat, de un joc consistent, pentru că le transmiţi ceva şi vezi că încearcă, încearcă şi nu le iese. Pot să zic că odată cu victoria de la Hermannstadt şi cu acest joc, suntem în grafic. Că erau trei puncte, şase, şapte, zece, că mai sunt două... mă bucur că am câştigat, pentru că asta ne dă linişte să pregătim jocul următor.

Starea gazonului mă îngrijorează, că e denivelat sau intenţional denivelat. Au recunoscut la meciul din 2 februarie, au recunoscut că l-au distrus intenţionat", a mai spus Bogdan Vintilă. 

Afla mai multe despre: bogdan vintiladarius olarudarius olaru accidentarefcsb u craiova 

viewscnt
Articole similare