Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victoria României din Israel, umbrită de moartea lui Tilihoi! Prima reacţie a lui Contra: ”A plecat dintre noi un fost mare jucător”

Victoria României din Israel, umbrită de moartea lui Tilihoi! Prima reacţie a lui Contra: ”A plecat dintre noi un fost mare jucător”

Echipa națională

Comentarii

Nicolae Tilihoi, fostul mare fundaş al Universităţii Craiova, a decedat, duminică, la 61 de ani. Dispariţia fostului component al Craiovei Maxima vine chiar înainte de jocul României cu Suedia de la Craiova.

Cosmin Contra, selecţionerul României, a vorbit despre dispariţia unuia dintre cei mai buni fundaşi pe care i-a avut fotbalul românesc.

Îi dedicăm victoria din Israel şi sperăm să câştigăm şi marţi tot pentru el. A plecat dintre noi un fost mare jucător al României. Condoleanţe familiei îndoliate”, a spus Contra, vizibil marcat.

Membru de bază în Craiova Maxima, Tilihoi a evoluat pentru Ştiinţa timp de 11 ani, în perioada 1976-1987. A făcut o pereche fabuloasă cu Costică Ştefănescu în centrul apărării craiovene şi a cucerit două trofee de campion şi patru cupe ale României. În Divizia A a evoluat în 294 de partide, marcând de şapte ori. Are 36 de apariţii în cupele europene şi zece în tricoul naţionalei.

Tilihoi suferea de o boală incurabilă şi a fost sub tratament în ultimii trei ani.

Afla mai multe despre: contratilihoinationalaromania 

viewscnt
Articole similare