Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victorie categorică pentru SCM Râmnicu Vâlcea, la debutul în Liga Campionilor. VIDEO | Aici ai toate reacţiile: "Am arătat că suntem o forţă în acest sezon"

Victorie categorică pentru SCM Râmnicu Vâlcea, la debutul în Liga Campionilor. VIDEO | Aici ai toate reacţiile: "Am arătat că suntem o forţă în acest sezon"

Handbal

Comentarii

Antrenorul echipei SCM Râmnicu Vâlcea, Florentin Pera, s-a declarat pe deplin mulţumit de evoluţia avută de elevele sale, la debutul în Liga Campionilor.

"A fost un meci foarte bun făcut de echipa noastră. Mă bucur că am debutat în Liga Campionilor cu o victorie concludentă. E un rezultat care mă bcuură, mă mulţumeşte.
În atac am jucat excelent, am marcat şi 34 de goluri. În faza de apărare am avut anumite nesincronizări. Poate pe undeva şi normale având în vedere că zece zile fetele au fost plecate la loturile naţionale.

Am reuşit şi am arătat că SCM Râmnicu Vâlcea şi în acest sezon este o forţă. Sunt convins că putem avea un parcurs bun şi cât mai lung în Liga Campionilor. Faza de apărare mai trebuie să lucrăm", a declarat antrenorul echipei SCM Râmnicu Vâlcea, Florentin Pera.

"Am aşteptat acest meci ca pe o luptă mare. Am vrut să luăm puncte acasă, să debutăm cu puncte şi am reuşit. Am vrut să luptăm nebuneşte, ne-am pregătit nebuneşte", a adăugat jucătoarea sârbă a echipei SCM Râmnicu Vâlcea, Kristina Liscevic.

Campioana en titre a României la handbal feminin, SCM Râmnicu Vâlcea, a învins vineri, pe teren propriu, formaţia germană SG BBM Bietigheim, cu scorul de 34-27 (20-18), în primul meci din grupa D a Ligii Campionilor. Râmnicu Vâlcea are reprezentantă din nou în Liga Campionilor după şase sezoane.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Osterballe 7 goluri, Da Silva 5, pentru gazde, respectiv Van Der Heijden 8 reuşite, pentru SG BBM.

În prima rundă se joacă sâmbătă cealaltă partidă, între Buducnost şi Brest Bretagne Handball.

Programul în continuare al campioanei României este: cu Brest (deplasare, 12 octombrie), cu Buducnost (deplasare, 19 octombrie şi acasă, în noiembrie), cu Bietigheim (deplasare, 10 noiembrie) şi cu Brest (acasă, 16 noiembrie).

În grupa B joacă şi vicecampioana României, CSM Bucureşti, alături de Rostov Don, Team Esbjerg, MKS Lublin. Primul meci în deplasare, cu Team Esbjerg, duminică, atunci când va debuta pe banca echipei CSM noul antrenor principal, Adrian Vasile, numit în funcţie după plecarea suedezului Tomas Ryde.

Primele trei clasate din fiecare grupă se califică în grupele principale, unde se va lupta pentru sferturile de finală şi, ulterior, Turneul Final Four, programat în 9-10 mai 2020, la Budapesta.

Deţinătoarea trofeului este campioana Ungariei, Gyor ETO.

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare