Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victorie clară pentru Stefano Tsitsipas în faţa lui Zverev la Turneul Campionilor

Victorie clară pentru Stefano Tsitsipas în faţa lui Zverev la Turneul Campionilor

Tenis

Comentarii

Alexander Zverev nu a avut nici cea mai mică şansă în faţa lui Tsitsipas la Turneul Campionilor. Partida a fost transmisă în direct de Telekom Sport

Grecul a câştigat primul set la 3 şi pe cel de-al doilea la 2, iar la capătul unui meci aproape perfect l-a depăşit pe Alexander Zverev într-o oră şi 15 minute de joc.

Partida aproape că nu a avut istoric. Numărul 6 ATP s-a aflat la controlul jocului în permanenţă, iar în primul set a reuşit break-ul la 3.

Tsitsipas a început al doilea set apoi cu un break şi a mai reuşit unul la scorul de 3-1. Grecul a bifat 8 aşi în acest meci şi doar două duble greşeli. Procentajul său la primul serviciu a fost de 69%, în timp ce retururile câştigătoare l-au ajutat să se impună lejer în faţa unui Zverev care nu a etalat cel mai bun tenis al său.

A fost a doua victorie la Londra pentru Stefano Tsitsipas, după cea obţinută în faţa lui Medvedev. Grecul merge mai departe şi îi uşurează cumva, involuntar misiunea lui Rafa Nadal, cel care miercuri a trecut la rându-i de Medvedev.

De remarcat că Zverev l-a învins până acum o singură dată în carieră pe Stefano Tsitsipas, ultimele patru meciuri directe fiind căştigate de jucătorul grec.

Afla mai multe despre: tsitsipasturneul campionilorzverev 

viewscnt
Articole similare