Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victorie colosală pentru Râmnicu Vâlcea în faţa echipei CSM Bucureşti. Vâlcencele se distanţează la şase puncte în clasament

Victorie colosală pentru Râmnicu Vâlcea în faţa echipei CSM Bucureşti. Vâlcencele se distanţează la şase puncte în clasament

Handbal

Comentarii

Derby-ul României la handbal feminin s-a disputat astăzi, la Vâlcea. Echipa locală a învins la limită formaţia CSM Bucureşti, scor 20-19, cu un gol marcat în ultima secundă a meciului.

Handbalistele de la CSM au pierdut la limită derby-ul cu Râmnicu Vâlcea, 19 la 20. Meciul a fost extrem de echilibrat. Cea mai mare diferenţă de pe tabelă nu a depăşit trei goluri.

La pauză, CSM a condus cu 10 la 9. Pentru echipa lui Ryde, a fost a doua înfrângere în actualul sezon al Ligii Naţionale şi după 5 etape a acumulat 9 puncte. Campioana Vâlcea are victorii pe linie.

Liga Naţională se va întrerupe pentru două săptămâni, pentru meciurile echipei naţionale, care va începe aventura din preliminariile Campionatului European de anul viitor. 


LIVE SCORE | SCM Râmnicu Vâlcea - CSM Bucureşti 20-19


FINAL - Râmnicu Vâlcea câştigă la limită meciul cu CSM Bucureşti

UPDATE 16.43 - Râmnicu Vâlcea trece la conducerea jocului (15-14)

UPDATE 16.38 - SCM Râmnicu Vâlcea restabileşte egalitatea, după o perioadă în care CSMB s-a aflat autoritar la conducerea jocului (14-14)

UPDATE 16:31 - CSM Bucureşti se distanţează la trei goluri pe tabelă (10-13)

UPDATE 16:25 - Denisa Dedu din nou magistrală în poarta Bucureştiului. Intervenţie salvatoare de la 11 metri

UPDATE 16:21 - Cele două portăriţe continuă evoluţia extraordinară din prima repriză. Două intervenţii salvatoare de ambele părţi, în mai puţin de trei minute

UPDATE 16:20 - Start în repriza secundă! CSM Bucureşti ratează primul atac

PAUZĂ - CSM Bucureşti întră în avantaj la cabine, scor 9-10 

UPDATE 16.05 - Râmnicu Vâlcea restabileşte egalitatea (9-9)

UPDATE 16.00 - CSM Bucureşti se distanţează la două goluri pe tabelă (7-9)

UPDATE 16.00 - Joc defensim foarte bun făcut de CSM Bucureşti. ”Tigroaicele” conduc pe tabelă (7-8)

UPDATE 15.48 - Lovitură de la şapte metri pentru Vâlcea. Denisa Dedu, intervenţie salvatoare (4-5)

UPDATE 15.43 - CSM Bucureşti a restabilit egalitatea în minutul 12, iar câteva secunde mai târziu a trecut pentru prima oară la conducerea meciului (3-4)

UPDATE 15.38 - CSM Bucureşti marchează primul gol din această partidă în minutul şapte, Vâlcea răspunde cu gol după o repunere rapidă (2-1)

UPDATE 15.35 - Dumanska start de vis în poarta formaţiei Râmnicu Vâlcea


Prima confruntarea dintre cele două formaţii din acest sezon a fost câştigat de CSMB, 29-23, în Supercupă.

Faţă de sezonul trecut, cele două formaţii s-au întărit considerabil. Vâlcea a adus 7 jucătoare, în timp ce CSM Bucureşti a făcut nu mai puţin de 12 transferuri.

În privinţa antrenorilor, Vâlcea a ales să meargă pe mâna lui Florentin Pera, în timp ce Bucureştiul l-a transferat pe antrenorul care a adus ultima medalie României la un turneu final, Tomas Ryde.

Afla mai multe despre: handbalcsm bucurestiscm ramnicu valcea 

viewscnt
Articole similare