Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victorie cu 3-0 pentru Liverpool în derby-ul cu Arsenal din deplasare. Campioana Premier League s-a apropiat la două puncte de locul 4

Victorie cu 3-0 pentru Liverpool în derby-ul cu Arsenal din deplasare. Campioana Premier League s-a apropiat la două puncte de locul 4

Fotbal

Comentarii

Liverpool s-a apropiat la numai două puncte de locul 4, ocupat în acest moment de Chelsea. Londonezii au pierdut surprinzător cu 5-2 acasă cu West Bromwich.

Victorie importantă obţinută de formaţia lui Jurgen Klopp în Premier League. Campioana Angliei s-a impus cu 3-0 în deplasare la Arsenal şi s-a apropiat la numai două puncte de primul loc care asigură prezenţa din sezonul viitor în Liga Campionilor.

Echilibrul s-a rupt total după pauză. În prima parte, nici una din cele două echipe nu a reuşit să marcheze vreun gol. Într-un interval de numai 4 minute, Liverpool a rezolvat jocul prin golurile marcate de Diogo Jota (64) şi Salah (68). Acelaşi Jota a înscris pentru 3-0 în minutul 82.

Liverpool s-a apropiat la numai două puncte de locul 4, ocupat în acest moment de Chelsea. Londonezii au pierdut surprinzător, 2-5 acasă cu West Bromwich. Chiar dacă a urcat până pe locul 5 în acest moment, Liverpool poate fi depăşită de West Ham, Tottenham sau Everton la finalul acestei etape de campionat. Pentru Liverpool, urmează meciul din sferturile de finală ale Ligii Campionilor în faţa celor de la Real Madrid.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: liverpool 

viewscnt
Articole similare