Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victorie cu gust amar pentru Liverpool: "E frustrant. Chiar nu ştiu ce se întâmplă cu noi"

Victorie cu gust amar pentru Liverpool: "E frustrant. Chiar nu ştiu ce se întâmplă cu noi"

Fotbal

Comentarii

Liverpool a luat o opţiune serioasă de calificare în finala Ligii Campionilor, după ce s-a distrat cu AS Roma, pe propriul teren. Deşi au marcat cinci goluri, "cormoranii" au primit alte două în finalul meciului. Iar asta nu le-a picat prea bine jucătorilor lui Jurgen Klopp.

"Acum cred că pot spune că simt o frustrare. Cred că a fost o seară fantastică. Cinci goluri frumoase, multă pasiune, mulţi jucători buni, o echipă foarte bună a Romei. Dar, după cum aţi văzut, am luat două goluri în ultimele 15 minute şi acesta este singurul lucru la care mă gândesc. Este un rezultat bun pentru returul de la Roma, dar faptul că am luat acele două goluri e frustrant. 
 
Noi trebuia sa fim mai atenţi. Însă, 5-2 nu este un rezultat deloc rău pentru returul de la Roma. Oricum, cred că avem unul dintre cele mai bune atacuri din lume, cu cei trei din faţă, Salah, Firmino şi Mane. Cifrele nu mint. Sunt foarte fericit să am asemenea colegi" , a declarat Virgil van Dijk.
 
"Suntem dezamăgiţi, bineînţeles. Am primit cele două goluri. Timp de zece minute am jucat foarte slab şi am fost pedepsiţi. Se repetă acest lucru de câteva meciuri. Şi în Liga Campionilor, şi în Premier League. Ne pierdem concentrarea sau nu ştiu ce se întâmplă. Ar trebui să fim concentraţi 90 de minute, altfel vom fi pedepsiţi, la fel cum s-a întâmplat şi în seara aceasta" , a spus Jordan Henderson

 

Afla mai multe despre: liverpoolchampions leagueliga campionilorromasalahfirminomane 

viewscnt
Articole similare