Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victorie de palmares. Cu echipa a doua, Viitorul a învins-o fără emoţii pe Ludogoreţ

Victorie de palmares. Cu echipa a doua, Viitorul a învins-o fără emoţii pe Ludogoreţ

Farul Constanța

Comentarii

Viitorul Constanţa a câştigat cu 2-0 meciul amical disputat în compania echipei Ludogoreţ Razgrad, campioana ultimelor şapte sezoane din fotbalul de la sud de Dunăre.

Chiar dacă a plecat în Bulgaria fără şapte nume din echipa de bază, Viitorul nu a avut emoţii în faţa campioanei Bulgariei, Ludogoreţ. Voduţ a deschis scorul pentru puştii lui Gheorghe Hagi încă din minutul 30. Ludogoreţ putea restabili egalitatea la ultima fază a primei reprize, dar Swierczok, al doilea marcator al echipei, după Keşeru, a ratat o lovitură de la 11 metri. Scorul final a fost stabilit în minutul 79, după ce Artean a fructificat o centrare perfectă a lui Achim.
 
Echipa de start a celor de la Viitorul: Buzbuchi - Lima, Luchin, Mladen, Neciu - Houri, Artea, Iacob - Vînă, Voduţ, Măţan
Au intrat pe parcursul partidei: Băjan, Dima, De Nooijer, Pitu, Călin, Achim, Filip, L. Munteanu, Casap, Stoica
 
La Razgrad, Gheorghe Hagi nu s-a putut baza pe şapte jucători din echipa de bază: Ianis Hagi şi Tudor Băluţă - convocaţi la naţionala de seniori pentru partidele cu Lituania şi Muntenegru, respectiv Denis Drăguş, Virgil Ghiţă, Andrei Ciobanu şi Radu Boboc - convocaţi pentru partida amicală cu Belgia U21, dar şi Bogdan Ţîru, care este accidentat.

Afla mai multe despre: viitorulamicalludogoret 

viewscnt
Articole similare