Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victorie de tristă amintire pentru un jucător de la Lazio. A învins-o pe Juventus, dar i-a fost "spartă" casa

Victorie de tristă amintire pentru un jucător de la Lazio. A învins-o pe Juventus, dar i-a fost "spartă" casa

Serie A

Comentarii

Lazio a învins-o pe Juventus, campioana ultimelor opt sezoane din Serie A, scor 3-1. În timpul partidei de sâmbătă seară, care s-a putut vedea la Telekom Sport, casa unui jucător de la Lazio a fost "spartă" şi i s-au furat bunuri în valoare de peste 100.000 de euro.

Victimă a fost chiar jucătorul care a adus-o în avantaj pe Lazio, în meciul de pe Olimpico. Sârbului Milinkovic-Savic i s-au furat ceasuri de lux şi bani, iar suma totală a bunurilor "dispărute" din vila starului de la Lazio trece de peste 100.000 de euro. 

În casa mijlocaşului cotat la 65 de milioane de euro au intrat trei bărbaţi, forţând deschiderea geamului cu o rangă. Ei au furat trei ceasuri Rolex, un ceas Hublot şi 5000 de euro în bani cash. Este clar că pentru Milinkovic-Savic a fost o seară de neuitat, atât pe teren, cât şi în afara lui, dar din diferite motive. 

Lazio a învins campioana en-titre! Ştefan Radu a fost titular contra lui Juve. CR7 a punctat, dar nu şi-a putut salva echipa

Cu Ştefan Radu integralist, Lazio a obţinut prima victorie pe Olimpico în faţa lui Juventus după 16 ani. Bătrâna Doamnă a deschis scorul după 25 de minute de joc. Bentancur i-a pasat excelent lui Ronaldo, care a înscris pentru prima dată în deplasare în acest sezon. Biancocelestii au egalat chiar înainte de pauză, când Luis Alberto a centrat perfect pentru reuşita lui Felipe. Cu 20 de minute înainte de final, Cuadrado şi-a lăsat echipa în zece.

A faultat în postură de ultim apărător, apoi a fost la un pas de bătaie cu Bonucci. Lazio a profita din plin de superioritatea numerică. Luis Alberto a reuşit al zecelea său assist din acest sezon, iar Milinkovic Savic şi-a adus echipa în avantaj. Immobile a ratat şansa de a înscrie pentru a zecea etapă consecutivă. Golgheterul din Serie A nu l-a putut învinge de la 11 metri pe Scszesny. Echipa de pe Olimpico a lovit decisiv în prelungiri. Caicedo a marcat, iar Lazio a obţinut a şaptea victorie la rând, în timp ce Juventus a suferit prima înfrângere a sezonului.

Afla mai multe despre: laziomilinkovic-savic 

viewscnt
Articole similare