Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victorie dramatică pentru PSG. Campioana Franţei a obţinut primul succes din noul sezon al Ligue 1

Victorie dramatică pentru PSG. Campioana Franţei a obţinut primul succes din noul sezon al Ligue 1
Comentarii

Campioana Franţei, PSG, a învins-o, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), pe Metz, într-un meci restanţă din prima etapă a Ligue 1.

Golul a fost marcat de Draxler, în minutul 90+3, când gazdele evoluau cu doi jucători mai puţin, după ce Diallo a fost eliminat, în minutul 65, pentru al doilea cartonaş galben, iar Bernat s-a accidentat, în minutul 86, iar antrenorul Tomas Tuchel epuizase cele trei momente de întrerupere la care avea dreptul pentru a efectua schimbări.

Di Maria a centrat, portarul Oukidja a respins în faţă, până la Draxler, care a marcat cu capul.

De la gazde au lipsit mulţi jucători importanţi, suspendaţi sau cu probleme medicale, precum Neymar, Paredes, Kurzawa, Kehrer, Verratti, Mbappe şi Florenzi.

Acesta a fost primul succes al parizienilor, în trei meciuri jucate în acest sezon, după înfrângerile cu Lens şi Olympique Marseille. În urma acestui rezultat, PSG a urcat pe locul 15, cu trei puncte, iar Metz ocupă locul 18, fără niciun punct.

Lider este AS Monaco, cu 7 puncte, urmată de Rennes şi Lens, cu acelaşi număr de puncte, şi de Saint-Etienne, cu 6 puncte, din 2 meciuri.

Afla mai multe despre: psg 

viewscnt
Articole similare