Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victorie facilă pentru CSM Bucureşti în faţa Craiovei. Oltencele nu se mai regăsesc

Victorie facilă pentru CSM Bucureşti în faţa Craiovei. Oltencele nu se mai regăsesc

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti s-a împus, marţi, pe terenul celor de la SCM Craiova, scor 28-22 (15-10), în etapa a XII-a din Liga Naţională de handbal feminin.

CSM Bucureşti şi-a respectat statulul de favorită şi a început în forţă partida. În minutul 15, tabela arăta 3-6. Craiova s-a apropiat la un singur gol (6-7), în minutul 18, după trei reuşite consecutive, dar bucureştencele s-au distanţat din nou pe tabelă (7-12). În cele din urmă prima repriză s-a încheiat 10-15.

În partea secundă, jocul a urmat acelaşi curs. Fetele lui Dragan Djukici au controlat partida, fără să le dea oltencelor ocazia de a revini în joc.

Spre finalul meciului, conştientizând că scorul nu-l ajută, iar înfrângerea nu mai poate fi evitată, Bogdan Burcea a luat decizia de a trimite în teren o puştoaică de doar 16 ani, Maria Valentina Ion, care a ”executat-o” de două ori de la 7m pe Paula Ungureanu, gigantul din poarta CSM-ului. Bucureştencele s-au impus cu 28 la 22.

”E o fetiţă a Craiovei. Eu am hotărât să îi dau această şansă, mă bucur pentru ea, însă are mult de muncă, are un drum foarte lung”, a spus Bogdan Burcea, la finalul partidei, făcând referire la Valentina Ion.

Craiova suferă, astfel, a treia înfrângere consecutivă şi criza pare să se adâncească la echipa din Bănie.

SCM Craiova va disputa cel de-al treilea meci din Grupa D a Cupei EHF, împotriva liderului Podravka, vineri, ora 19.30. Partida va fi în direct la Telekom Sport. Tot vineri, CSM Bucureşti va întâlni CS Minaur Baia Mare, în Liga Florilor.

Afla mai multe despre: handbalcsm bucurestiscm craiova 

viewscnt
Articole similare