Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victorie fără emoţii pentru CFR! Clujenii câştigă meciul cu Sepsi şi îşi consolidează primul loc în clasament

Victorie fără emoţii pentru CFR! Clujenii câştigă meciul cu Sepsi şi îşi consolidează primul loc în clasamentgalerie foto

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a câştigat meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 2-0, şi s-a distanţat la cinci puncte în fruntea clasamentului din Liga I. Omrani şi Mureşan au marcat golurile echipei lui Dan Petrescu.

După ce în tur s-au impus cu 2-0, la Braşov, clujenii au repetat performanţa în faţa lui Sepsi şi s-au impus din nou cu 2-0. În urma acestui rezultat, CFR a ajuns la 43 de puncte în Liga I.

 


CFR Cluj - Sepsi Sf. Gheorghe 2-0

Au marcat: Omrani '36, Mureşan '77

Echipele de start:

CFR CLUJ: Arlauskis - Manea, Vinicius, Boli, Camora - Hoban, Culio - Deac, Djokovici, Păun - Omrani

SEPSI: Niczuly - Burlacu, Ursu, Dima, Dumbravā - Petrovikj, Fülöp - Petre, Herea, Astafei - Nikolic

Min. 77 - GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Mureşan dublează avantajul gazdelor

Min. 36 - GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Omrani deschide scorul cu un gol controversat


CFR Cluj speră să lege a treia victorie la rând din Liga I şi să se desprindă la cinci puncte faţă de FCSB în fruntea ierarhiei. Trupa lui Petrescu porneşte, în mod clar, cu prima şansă în faţa celor de la Sepsi, dar sosirea lui Eugen Neagoe pare că a resuscitat puţin situaţia nou-promovatei.

În tur, CFR s-a impus cu 2-0, după golurile lui Vinicius şi Hoban, iar ”Bursucul” speră să repete performanţa şi în faţa propriilor suporteri. În cazul unui succes, CFR bifează a 13-a victorie în Liga I şi ar acumula 43 de puncte, cu cinci mai mult decât FCSB, avantaj important înainte de PlayOff.

Meciul dintre CFR Cluj şi Sepsi Sf.Gheorghe va începe la ora 20:45 şi va putea fi urmărit în direct la Telekom Sport 1. Cele mai importante faze sunt LIVE VIDEO pe telekomsport.ro

Afla mai multe despre: cfr clujsepsi,  

viewscnt
Articole similare