Experiențe împreună.
You are here:

Victorie fără emoţii pentru Dinamo. "Câinii" au câştigat meciul cu Voluntari şi au încins lupta pentru play-off

Victorie fără emoţii pentru Dinamo. "Câinii" au câştigat meciul cu Voluntari şi au încins lupta pentru play-offgalerie foto

Fotbal intern

Dinamo n-a avut emoţii cu FC Voluntari. Echipa pregătită de Vasile Miriuţă a marcat de două ori în primele 15 minute şi a stat liniştită până la final.

Anton şi Katsikas le-au făcut dinamoviştilor viaţa mai uşoară în meciul cu FC Voluntari. Au marcat de două ori şi le-au adus trei puncte importante "câinilor" în cursa pentru play-off. În acest moment, patru echipe sunt despărţite de două puncte, iar toate cele patru se luptă pentru cele trei locuri de play-off.


Dinamo - FC Voluntari 2-0

Au marcat: Anton '7, Katsikas '15

Echipele de start:

Dinamo: Penedo - Romera, Nedelcearu, Katsikas, S. Filip - Anton, Nascimento - Hanca, Rivaldinho, Salomao - Nemec
Rezerve: Brănescu, Bokila, Mahlangu, Dudea, Maric, Moldoveanu, Corbu

FC Voluntari: Petrariu - Filipov, C. Achim, Balaur, Acsinte - Sânmărtean, C. Lazăr - Căpăţână, Ivanovici, Pîrcălabu - G. Deac
Rezerve: Balauru, Leasă, Răuţă, D. Novac, F. Cernat, L. Marinescu, V. Olteanu

Min. 54 - Fază controversată. Centralul Alexandru Tudor nu le-a acordat golul ilfovenilor

Min. 42 BARĂ Voluntari!

Min. 15 - GOOOOOOOOOOOL Katsikas dublează avantajul "câinilor"

Min. 7 - GOOOOOOOOOOOOL Anton deschide scorul pentru Dinamo

Min. 1 - Fază superbă creată de Sânmărtean, însă Deac era în poziţie de offside


Dinamo nu-şi mai permite paşi greşiţi în acest final de sezon regulat. După victoriile obţinute de Astra şi de FC Viitorul, echipa pregătită de Vasile Miriuţă are nevoie disperată de victorie în meciul cu FC Voluntari pentru a mai spera la un loc în play-off-ul Ligii I. În cazul unui succes, înainte cu cinci etape de finalul sezonlui regulat, patru echipe, despărţite de două puncte, se vor lupta pentru cele trei locuri care vor asigura prezenţa în play-off.

De partea cealaltă, FC Voluntari a uitat să mai câştige. Are şase meciuri fără victorie în toate competiţiile, iar acum ocupă locul 11 în Liga I. Partida dintre Dinamo şi FC Voluntari este în direct la Telekom Sport 1, de la ora 20:00, şi LIVE cu VIDEO pe www.telekomsport.ro.

Comentarii
viewscnt
Articole similare