Experiențe împreună.
You are here:

Victorie importantă pentru CSM Bucureşti. Echipa lui Adrian Vasile s-a impus cu emoţii pe terenul Gloriei Buzău

Victorie importantă pentru CSM Bucureşti. Echipa lui Adrian Vasile s-a impus cu emoţii pe terenul Gloriei Buzăugalerie foto

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a trecut peste înfrângerea usturătoare suferită în primul meci din grupele principale ale Ligii Campionilor, scor 23-33, şi s-a impus într-un meci extrem de important în Liga Naţională.

Handbalistele lui CSM Bucureşti continuă lupta la titlu cu Râmnicu Vâlcea. CSM Bucureşti a avut meci pe terenul ocupantei locului trei din Liga Naţională, Gloria Buzău. De altfel, locul din clasament al echipei pregătite de Ovidiu Mihăilă nu este întâmplător. Gloria Buzău a condus chiar la pauză, scor 15-14, însă handbalistele echipei gazdă au cedat în finalul partidei.

CSM Bucureşti a profitat de plusul de experienţă pe care îl are şi s-a impus cu 28-27. În urma acestui rezultat, echipa pregătită de Adrian Vasile a egalat-o pe ocupanta primului loc, Râmnicu Vâlcea, are are un meci mai puţin disputat.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe