Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victorie importantă pentru Pittsburgh Penguins în faţa marii rivale, Washington Capitals

Victorie importantă pentru Pittsburgh Penguins în faţa marii rivale, Washington Capitals

Hochei pe gheață

Comentarii

Alex Ovechkin a marcat încă o dată, al optulea său gol în primele patru partide, prin care conduce în clasamentul golgeterilor din NHL, dar Washington Capitals a fost învinsă pe teren propriu de marii lor rivali, Pittsburgh Penguins, cu 3-2. În direct la Telekom Sport, campionii en-titre au marcat toate golurile în superioritate numerică şi au câştigat episodul cu numărul 28 din 49 de meciuri directe între Sidney Crosby şi Alex Ovechkin.

Deţinătorii cupei Stanley, care tocmai fuseseră primiţi la Casa Albă de preşedintele american Donald Trump, au dominat de la început partida din Washington. Penguins au condus cu 1-0 după prima repriză, cu 2-1 după două acte şi au reuşit să obţină în final victoria cu 3-2, chiar dacă gazdele au forţat egalarea în 6 contra 5. Performerul zilei a venit, cu toate acestea, dintre jucătorii lui Capitals: fundaşul suedez Christian Djoos a înregistrat un gol şi o pasă decisivă la meciul său de debut în NHL.

Vineri dimineaţă, de la ora 05:30, Telekom Sport transmite în direct partida de pe coasta de Vest dintre San Jose Sharks şi Buffalo Sabres.

Afla mai multe despre: pittsburghnhlsidney crosbyalex ovechkinhocheipenguinswashingtoncapitals 

viewscnt
Articole similare