Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victorie in extremis obţinută de FC Botoşani. Moldovenii au învins-o pe Chindia şi au urcat pe loc de play-off | VIDEO

Victorie in extremis obţinută de FC Botoşani. Moldovenii au învins-o pe Chindia şi au urcat pe loc de play-off | VIDEO

Superliga

Comentarii

FC Botoşani i-a dat o veste proastă lui Dinamo, care, după victoria cu Astra, spera să prindă play-off-ul pe final de sezon regulat. Moldovenii s-au impus pe terenul Chindiei Târgovişte, scor 1-0, graţie reuşitei lui Dugandzic, din ultimul minut de joc. Botoşani este pe locul 5, cu 36 de puncte, la fel ca Mediaş, în timp ce Chindia e pe loc de baraj, cu 21 de puncte.

VIDEO | Chindia - FC Botoşani 0-1 (Dugandzic 90')

Chindia: Moldovan - Martac, Piţian, Leca, Ioniţă - Raţă, Bic, Şerban, Novac - Ivancic, Cherchez

Rezerve: Popescu, Dinu, Negrea, Mihai, Neguţ, Burlacu, Berisha
Antrenor: Viorel Moldovan

FC Botoşani: Hankic - Haruţ, Miron, Chindriş, Ţigănaşu - Cascini, Rodriguez - Ashkovski, Ebenhofer, Ofosu - Dugandzic
Rezerve: Pap, Patache, Mendoza, Şeroni, Cîmpanu, Florescu, Chalkiadakis
Antrenor: Marius Croitoru


Final de meci.

Min. 90 GOOOL!!! FC Botoşani deschide scorul! De această dată reuşita lui Dugandzic nu mai este anulată şi cele trei puncte sunt ca şi acontate de moldoveni.

Min. 76 GOOOL!!! FC Botoşani trimite mingea în poartă prin Dugandzic, dar brigada lui Feşnic anulează inexplicabil reuşita pe motiv de offside.

Min. 46 A început repriza a doua. 

Min. 1 A început meciul de la Ploieşti. 


Chindia are nevoie disperată de puncte în ultimele patru etape care au mai rămas din sezonul regulat. Momentan, echipa lui Viorel Moldovan are 22 de puncte, cu unul peste ocupanta locului 13, Clinceni. Dacă nu îşi va îmbunătăţi palmaresul, Chindia are şanse mari să se întoarcă în Liga 2 după doar un sezon.

Târgoviştenii trebuie să lucreze la apărare, având în vedere că au o medie de aproape două goluri primite pe meci. În ultimele zece etape au câştigat doar o dată. 

Chindia - FC Botoşani, LIVE VIDEO, Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro, ora 17:00

De cealaltă parte, FC Botoşani speră că se va califica în play-off. Dacă va câştiga, formaţia lui Marius Croitoru o va egala la puncte pe Gaz Metan Mediaş, echipă care a pierdut în primul meci al anului, cu U Craiova. Înainte de pauza de iarnă, moldovenii erau într-o formă de invidiat.

Chindia - FC Botoşani, LIVE VIDEO, Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro, ora 17:00

Botoşănenii au trei victorii în ultimele cinci etape: 1-0 cu Viitorul, 2-1 cu CFR Cluj şi 1-0 cu Dinamo. Programul o avanteajază pe echipa lui Croitoru în acest final de sezon regulat. Nu întâlneşte nicio formaţie din primele şase, iar după această partidă mai are de jucat cu Hermannstadt, Sepsi şi Poli Iaşi.

 

 

Afla mai multe despre: chindiabotosaniliga 1 

viewscnt
Articole similare