Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victorie în instanţă pentru Osasuna. Clubul din La Liga a câştigat războiul cu UEFA şi a primit acordul de a juca în Conference League

Victorie în instanţă pentru Osasuna. Clubul din La Liga a câştigat războiul cu UEFA şi a primit acordul de a juca în Conference League
Comentarii

Osasuna a câştigat un apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) şi va putea juca în noul sezon în Conference League, a anunţat clubul din La Liga.

Osasuna a fost exclusă din competiţie de UEFA la începutul lunii iulie din cauza unui scandal al meciurilor trucate din urmă cu un deceniu. Regulile UEFA prevăd că orice echipă implicată în aranjarea unor meciuri începând din aprilie 2007 poate fi exclusă de la următoarea competiţie europeană la care se califică. Osasuna nu s-a mai calificat într-o cupă europeană din sezonul 2006-2007.

"Având în vedere noile dovezi furnizate de club, UEFA a ajuns la concluzia că Osasuna a fost o victimă a evenimentelor petrecute în urmă cu aproape un deceniu şi a apreciat iniţiativa dusă de instituţie de a le clarifica. Prin urmare, UEFA consideră Osasuna aptă să participe la această ediţie a competiţiei europene", a indicat gruparea din oraşul Pamplona într-un comunicat.

Osasuna, care a încheiat pe locul 7 ultima ediţie a campionatului Spaniei, va putea fi prezentă la tragerea la sorţi a play-off-ului Europa Conference League pe 7 august. Meciurile vor avea loc pe 24 şi 31 august, iar câştigătoarele dublelor manşe vor accede în grupele competiţiei.

Afla mai multe despre: osasuna 

viewscnt
Articole similare