Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victorie incredibilă pentru echipa lui Florin Niţă în Cehia. Sparta Praga s-a impus într-un meci cu 9 goluri marcate. Românul a fost autorul unei gafe

Victorie incredibilă pentru echipa lui Florin Niţă în Cehia. Sparta Praga s-a impus într-un meci cu 9 goluri marcate. Românul a fost autorul unei gafe

Stranieri

Comentarii

Sparta Praga s-a impus cu 5-4 în deplasarea de la Mlada Boleslav.

Florin Niţă, titularul naţionalei după retragerea lui Ciprian Tătăruşanu, a fost integralist, chiar dacă a încasat 4 goluri. Românul a greşit doar la un singur gol marcat de gazde. 

Echipa lui Niţa a deschis scorul rapid în minutul 9, dar s-a văzut egalată pe tabelă după doar 3 minute. Înainte de pauză, Sparta a trecut din nou în avantaj, dar bucuria nu a durat mult şi a fost egalată din nou după doar 3 minute.

În repriza secundă, Mlada Boleslav a trecut în avantaj, însă Sparta e egalat după doar 6 minute. În minutul 70, echipa lui Niţă a preluat conducerea şi şi-a mărit avatajul în minutul 90+1. Adversarii Spartei Praga au închis tabela în minutul 90+4 şi nu au mai avut puterea să revină pe tabelă.  

Florin Niţă a făcut o gafă doar la al treilea gol marcat de adversari. Românul a ieşit prea rapid din poarta. El a încercat să respingă balonul prin alunecare, dar nu a reuşit. 

Sparta Praga este pe locul secund în campionatul Cehiei, fiind la 3 puncte în spatele echipei Jablonec, club contra căruia luptă pentru poziţia care duce în preliminariile UEFA Champions League. 

Afla mai multe despre: florin niţă 

viewscnt
Articole similare