Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victorie la scor pentru FCSB în al doilea amical al verii! Todoran l-a mutat pe Cordea din nou în apărare

Victorie la scor pentru FCSB în al doilea amical al verii! Todoran l-a mutat pe Cordea din nou în apărare

FCSB

Comentarii

FCSB s-a impus fără emoţii în al doilea amical al verii, scor 4-1, cu echipa din Liga 2, Concordia Chiajna.

Meciul s-a disputat la baza de pregătire din Berceni, iar pentru vicecampioana României au înscris Gabriel Simion, Răzvan Oaidă, Ionuţ Vînă şi Cristian Dumitru. Unicul gol al Concordiei Chiajna a fost marcat de Hamza Younes. 

"Gabriel Simion a deschis scorul în minutul 11, cu un şut spectaculos, din afara careului, în timp ce Hamza Younes a egalat în minutul 31, dintr-o lovitură de pedeapsă. Acesta a fost scorul primei reprize, în condiţiile în care Florin Tănase a ratat o lovitură de pedeapsă în minutul 4.

Răzvan Oaidă a făcut 2-1 în minutul 48, iar Ionuţ Vînă a majorat diferenţa după zece minute, dintr-un penalty obţinut de Alexandru Musi. Cristian Dumitru a închis tabela în minutul 87, cu un şut de la 18 metri", a transmis FCSB.

Cordea, folosit din nou fundaş stânga

Dinu Todoran a folosit 22 de jucători pentru partida contra clubului din al doilea eşalon al fotbalului românesc, iar la pauză a schimbat complet toată echipa. Andrei Cordea, mijlocaşul cu profil ofensiv, transferat de FCSB de la Academica Clinceni, în această vară, a fost din nou folosit de Todoran pe postul de fundaş stânga, la fel ca în prima partidă amicală.

Echipele folosite de FCSB în partida contra Chiajnei:

FCSB, în prima repriză: Vlad - Haruţ, A. Creţu, Vucur, Cordea - Simion, Moruţan, Olaru - Oct. Popescu, Stoica, Tănase (cpt)

FCSB, în repriza secundă: Straton - V. Creţu, Cristea (cpt), Radunovic, Pantea - Perianu, Vînă, Oaidă - Niţă, Dumitru, Musi

În primul amical al verii, disputat ieri, echipa patronată de Gigi Becali s-a impus cu 5-1 în faţa Viitorului Pandurii Târgu Jiu. Sâmbătă, roş-albaştrii vor juca o partidă de pregătire contra revelaţiei din sezonul trecut, Chindia Târgovişte, de la ora 16:30. 

Afla mai multe despre: fcsb-concordia chiajna-amical-dinu todoran 

viewscnt
Articole similare